07 helmikuuta 2013

B:n helppo keittiö: Kippari-Kallen makaronilaatikko

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.32
Näin kivasti nimettyjä ruokia meillä valmistuu kun perheessä asuu 34-vuotias lapsi, eli minä :)

Mutta joo, kärsin raudan imeytymishäiriöstä ja kroppa hylkii kaikkea rautatableteista aina paljon rautaa sisältäviin elintarvikkeisiin ja kasviksiin. Mulle rautaa tankkaillaankin säännöllisesti tk:ssa ihan suoraan suoneen. Välillä on kuitenkin kiva kokeilla mitä maha sanoisi jos pikkusen ujuttaisi huomaamatta rautaa ruokaan!

Varsinaista ohjetta tämä Kippari-Kallen herkku ei tarvitse, perusohjeena on makaronilaatikko, jonka voi valmistaa omalla tutulla reseptillään. Itse teen makriksen yleensä kalkkunan jauhelihaan ja perinteisesti muna-maitoseoksella. Joskus käytän myös soijarouhetta ja soijajauhoa. 

Mutta anyhow, homman pointti on tietenkin tuo sekaan lisätty pinaatti. Tässä kokeilussa käytin pakastepinaattia jonka sulattelin jauhelihan sekaan pannulla. Vallan mainiosti mahtaisi toimia myös tuore pinaatti. On aina kivaa kun keksii tavallisiin arkiruokiin jotain uutta juttua ja uusia hyviä makuja!

Ja oli muuten hurjan hyvää! Nams!

Onko kukaan muu kehitellyt arkiruuista uusia versioita?

6 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Oi mikä blogi sinulla onkaan! ♥ Tuo banneri sulatti sydämeni välittömästi ja ulkoasu on muutenkin aivan hurmaava. Kiitokset siis kommentistasi blogini puolelle; jään ehdottomasti seurailemaan blogiasi! :)

littleB kirjoitti...

Voi kiitos <3 Ja isosti tervetuloa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Makaroonilaatikko maistuu extrahyvälle kun joukkoon laittaa koskenlaskijajuustoa, lasagneen tacomausteseos ja lihapulliin punaista pestoa :)

littleB kirjoitti...

Mahtavia vinkkejä, otetaan kokeiluun! Kiitos!

Kiki kirjoitti...

Täytyykin kokeilla tuota pannulla sulattamista. Siinä saa hyvin varmaan sen vetisyyden pois siitä pakastepinaatista. Hyvä vinkki :)

littleB kirjoitti...

Ei muuta ku kokeilemaan! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review