15 helmikuuta 2013

10 kuvaa kesään

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.04
Näin se on, huppista vaan, taas yksi kuukausi vierähtänyt haasteessa matkalla kohti kesää! Ihan tajutonta että neljä kuvaa on jäljellä ja sitten se juhannus todellakin koittaa jo! Huhhuh, miten nopeesti tää talvi onkaan mennyt!

Aika samanlaiselta on tuo maisema näyttänyt ikkunasta koko lumisen kauden ajan :)

Tosiaan, aika on liitänyt viime aikoina siihen tahtiin, että heikommat ei ole mukana pysyneet. Kuvittelin että koulussakin ollaan jakson alkupuolella ja koeviikkoon on useampi viikko aikaa. Mutta kappas, kokeita pitäsi pystyä tekemään jo ensi viikolla! Plus että tehtävänä olisi psykan kotiessee, historian portfolio, matikan harjoittelu sen psykan kokeeseen lukemisen lisäksi... Aikataulujen kruunaamaton kuningatar B ilmoittautuu :/ 

Seuraavaksi alkava jaksohan on muuten tämän kouluvuoden toisiksi viimeinen ja jos tahti tosiaan pysyy näin hyvänä olen paukuttanut menemään eka vuoden aikana jo puolet lukion kursseista. Vastahan mä aloitin koko lukion!! Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin että pää kestää nämä viimeiset pari jaksoa! Opintosuunnitelmaankin on jo kirjattu viiden aineen kirjoitukset, voi jännitys!6 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Minä saan nyt omani vasta sunnuntaina tehtyä... Hitsi, kun heittää niin paljon tuo päivä nyt... Normaalisti, kun teen sen 15. päivä.

littleB kirjoitti...

Saat mun siunauksen päivän siirtämiselle :D

Heisi kirjoitti...

Aika menee tosiaan tosi nopsaan! Mutta tsemppiä sulle noihin kokeisiin! :)

littleB kirjoitti...

Kiitos! Nyt on onneksi vähän helpompi jakso kun oikeastaan meillä ei oo koeviikkoa edes virallisesti, historiasta pääsee läpi portfoliolla ja matikasta ei tuu numeroa kun on kertauskurssi. Psyka olis siis ainut luettava :)

Onnen Omenia kirjoitti...

Sinulla on kiva tyyli kirjoitella tekstejä tänne, luin ja luin eteenpäin vaikka pitäisi jo olla nukkumassa :) Hyvää yötä :)

littleB kirjoitti...

Voi kiitos ihana <3 Ja tervetuloa, toivottavasti maltat kuitenkin nukkuakin, hihih :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review