17 tammikuuta 2013

Maailman ihanin untuvatakki

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.57

Pitkä odotus palkittiin kun sain vihdoin ostettua töistä himoitsemani untuvatakin! Iskin silmäni takkiin jo marraskuussa mutta takin alkuperäinen hinta, 159,90€ esti edes ajattelemasta takin lämpöön kietoutumista. Alen alkaessa aloin miettiä yhä tarkempaan ostokseni tarpeellisuutta... Rahaahan ei varsinaisesti tällä hetkellä ole, mutta jouluna mummolta saatu raha odotti vielä sijoituskohdetta :)

Ja niinhän siinä kävi, että kun aleprosentti tarpeeksi kasvoi, minulla oli mahdollisuus tämä ihanuus ostaa! Perustelin itselleni, että laadukas untuvatakki on kuitenkin useamman talven sijoitus ja tälläinen oikea lämmin takki multa on puuttunut. Vaikka Tovesta tykkäänkin, on tämä untsikka nyt oikea lämmin ja pitkä takki kovin pakkasiin. Tulkoon pakkaset, nyt tarkenee!Takki sisältää untuvaa ja höyhentä ja tuntuu niiiiin ihanalta päällä. Pintamateriaali on ihanan pehmoista ja kevyttä. Ei kiristä eikä purista eikä olo tunnu takissa Michelin-ukolta.


Takissa on iso lämmin kaulus jonka voi nostaa ylös melkein kuin hupuksi. Takki päällä tuntuu kuin olisi kietoutunut lämpimään kevyeen pumpulipeittoon!
I'm in love! <3

Ja että paljonko tämä ihanuus kustansi? Arvatkaapas!?
39,98€ !

Mitäs tykkäätte?

10 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Tosi nätti ja mikä ihana alennusprosentti :)

maisamiisa kirjoitti...

Välillä on kyllä kaipaillut jotain tuollaista, vaikkei vielä ole edes ihan hirmupakkasia ollut! Ja mihin hintaan sen itsellesi sait!! Johan se olisi ollut hölmöä jättää ostamatta :D

littleB kirjoitti...

Ihanan halpaa! :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Vaikuttaa, että teit loistohankinnan. Hyvin perusteltu, pohdiskeltu ja kärsivällisesti vielä odotettu alea. Mahtavaa! :)

mehtäemäntä kirjoitti...

edullisesti olet kyllä takin saanu..ite kattelin samantyypistä, mutta tuo vyö. ei oo miun juttu ollenkaan tollaset vyöt...

littleB kirjoitti...

Irina: eikö?!! Hyvä minä!
Mehtäemäntä: mäkin sitä vähän mietin, mut tuntui kuitenkin ihan erilaiselta kuin muut vyötakit mitä mulla on ollu, tai mitä oon sovittanut. Tossa se ei haittaa mua eikä kiristä tohon pallomahan päälle viritettynä :D

Henkkumaaria kirjoitti...

Ihana takki! Tahtoo samanlaisen! Tuohon hintaan kannattais jo tulla sun työpaikalle ostoksille!

littleB kirjoitti...

No kyllä näillä hinnoilla kannattaa tulla jo vähän kauempaakin!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno takki! :) Eikös Tove parkakin ole lämmin, kun sitä on niin kehuttu? Vai eikö olekaan?

littleB kirjoitti...

Kiitos! Kyllä Tove on ihan lämmin, mut mukavuudessa tää untsikka lyö kyllä Toven ihan 6-0. Mulla tulee Tovessa vähän sellanen Michelinukko olo, varsinkin jos tuppaa enemmän paitaa päälle. Untsikan alle en ole tarvinnut kuin trikoopaidan kovallakin pakkasella ja tuntuu silti kevyeltä ja pystyy liikkumaan :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review