24 tammikuuta 2013

Kirsikkanamit

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 23.43

Kirsikka + valkosuklaa = NAM!

Käväisin jokin aika sitten Punnitse ja Säästä kaupassa ja sieltähän löytyi uusi herkku, valkosuklaalla päällystetyt kuivatut kirsikat. Iso NAM!
Sen verran hintavia namusia oli, että kovin isoa säkkiä ei mukaan lähtenyt, ihan hyvä niin! :)
Punnitse ja säästä on kyllä yks mun lempparipaikoista jossa tulee käytyä ihan liian harvoin, toisaalta hyvä niin, koska voisin ostaa mukaani koko kaupan!

Olo on vieläkin aikas vetämätön, vaikka viime yönä jo vähän paremmin sainkin nukuttua. Taitaa olla aika tujua tavaraa tuo antibiootti kun olo tuntuu kevyesti känniseltä... Uggh :/ Nyt taas vällyjen väliin ja sormet ristiin että saisi nukuttua.

Ps. Kuten kuvista näkyy innostuin sentäs vähän leikkimään Picmonkeylla johon oli tullut ystävänpäiväaiheisia muokkaustoimintoja! Vähän söpöjä, käykääs tsekkaan!

8 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Punnitse ja säästä on myös mun yksi lemppari kaupoista. Aloe veran palaset on kanssa ihan huippuja!

littleB kirjoitti...

Pitäisköhän niitä uskaltautua maistamaan, ne näyttää jotenkin häijylle :)
Mun toinen superherkku on hunajakuorrutteiset mantelit, slurps!

Nöpsö kirjoitti...

Pitäis. :) Maistuu vähän samalle, kun kookos, mutta paljon makeampi ja pehmeämpi.
En ole maistanut hunajakuorrutteisia manteleita... En oikein tykkää hunajasta... Lapsena, kun pisteli nallen mallisen hunajapurkin suoraan kurkusta alas niin ei ole oikein maistunut sen jälkeen. :D

littleB kirjoitti...

Hahah :D Hunajayliannostus :)

Saara kirjoitti...

Pitääpä muistaa nämä, jos joskus tuohon putiikkiin pääsen. Meidän pikkukaupungissa sitä ei ole. :/ Onkohan tuota nallepurkissa olevaa hunajaa muuten vielä myynnissä?

littleB kirjoitti...

Punnitse ja säästä on kyllä todellinen herkkuperseen paratiisi! :) Onneksi se sijaitsee täälläkin poissa mun jokapäiväisiltä kulkureiteiltä :)

Jen kirjoitti...

Voi että, Punnitse ja säästä -putiikista löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa. Kaikki ne jugurttikuorrutetut herkut, nams. :) Työlästä vaan, kun niin monet "irtotavarana" myytävät herkut on eri kilohinnoilla, niin ne pitää ottaa kaikki eri pusseihin.

littleB kirjoitti...

Niimpä! Tuolla uudessa liikkeessä valikoimakin on niin kasvanut että pää menee pyörälle kun ihanuuksia on niiiin paljon. Ja en tajua miten ne kassatyypit voi muistaa ulkoa kunkin tuotteen hinnan??!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review