20 tammikuuta 2013

Keittiöprobleema

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 14.25
Täällä iski eilisen sisustussuunnittelurupeaman johdosta ihan tosi vakava sisustuskärpäsen purema omankin kodin suhteen! Keittiö olisi se ongelmakohta joka huutaisi apua ihan tosi pikaisesti, mutta en vaan tunnu löytävän mieluista säilytyskalustetta sinne. Ajattelinkin kysyä neuvoja tai vinkkejä teiltä.

Pöytätilaa on keittiössä tosi vähän ja ongelmana onkin juuri mun purkkien keräilyvimma... Inhoan kun vähäkin pöytätila ja ruokapöydän pääty on tungettu täyteen purkkeja ja ruokaa laittaakseen joutuu lastaamaan sälän pois pöydiltä. Haluan siis pöydät puhtaaksi mutta kuitenkin tiettyjä juttuja esille. Keittiön remppahan tulee jatkumaan vielä valkoisten kaappien osalta ja ne tulevat vaihtumaan korkeakiiltoisiksi, eikä tämän keittiön vasemman puolen kohtaloakaan ole kiveen hakattu, ties vaikka laittaisin siihenkin kaapit. Joten tämän pikkusäilytyshätäapuratkaisun ei tarvitse olla mikään loppuelämän ratkaisu.

Tällä hetkellä vasemmalla seinustalla on siis oikein hyvin tilaa. Tulevalle kalusteelle olisi oikein hyvä paikka heti sisääntulon vasemmalla puolella. 

Paljoa en vaadi;
Leveys maks 120, syvyys maks 40
väri musta/korkeakiiltoinen valkoinen tms.
säilytystilaa, mutta mahdollisuus laittaa Coca Cola ym. vintagesälää myös esille
halpa hinta ja/tai osamaksumahdollisuus plussaa

Antakaahan ideoiden ja tuote-ehdotusten lennellä ja ehdotelkaa! Ihan kaikkea saa ehdottaa!
Mitä tuohon laittaisitte?

11 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

joku kevytrakenteinen avohyllykin vois toimia..
pikkuvitriini? semmonen kapee :D tai aika hyvänkokonen tohon mahtuukin kerta 120 on toi pituus :D joku vintage vanha vaika valkeena? aika kiva olis! :D

Kiki kirjoitti...

Mää ehdottelen varastettua ideaa :) Annella tässä blogiosoitteessa on aivan mahtava tuunaus dvd-kaapista http://kaupunginlaidalla6.blogspot.fi/. Ikea on kyllä paras paikka etsiä mitä tahansa :) Mää visioin Ikean sopivaa kaappia tuunattuna jollain sävyihin sopivalla tapetilla/hyllypaperilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten sopisi ikean bestå-sarjan juurikin tuonkokoinen matala kaappi korkeakiiltoisilla valkoisilla ovilla?

littleB kirjoitti...

Hei täällähän on jo monta hyvää ideaa, jeeee! Lisää vaan tulemaan! :)

~LOVE~ kirjoitti...

Aika iso keittiö??!! Mulla tuli ekana mieleen joku "saareke". Ehkä jakamaan hieman keittiöaluetta ja ruokailutilaa. Sehän voisi olla vaikka Bestå, johon saisi myös tavaraa piiloon!!??

:)) kivaa iltaa :))

littleB kirjoitti...

Hihih :D Kyllähän tuossa melkoinen tanssilattia on :D Täytyykin pistää tuo idea korvan taakse sitä tulevaa rempan jatkoa silmälläpitäen!

Ihanaista sunnuntaita sinnekin <3

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Eka tuli mittavaatimuksista mieleen Bestå ;)

maisamiisa kirjoitti...

Minäkin pysyttelen Ikean valikoimassa mutta ehdotan Expedit-hyllykköä. Tosin en tiedä onko liian korkea, mutta siinä saisi purnukoita näkösälle ja mikäli haluaa jotain piiloonkin niin "varaosia" löytyy koreja, laatikoita ja ovia.. :)

littleB kirjoitti...

Itseasiassa Expedit onkin mulla tällä hetkellä suunnitelma nro 1! 2x4 lokeroinen korkeakiilto valkoinen ja laitettuna lappeelleen. Pöytää ajattelin testata ikkunan eteen :)

Piia kirjoitti...

Ikeaa mäkin tulin ehdottamaan, Bestå-sarja täälläkin mielessä. Lasiovet jos tahtoo että näkyy läpi. Niillä on myös toiset kivat ovet, jotka itsellä on vitriinissä; lasin ja levyn väliin saa laittaa itse kuvia, kangasta, kortteja..mitä vain tahtoo ja niitä sitten vaihdella.

Myös tuohon pöydän yläpuolelle jos seinälle tahtoo vaakaan vitriinin niin semmoinenkin Ikeasta löytyy, monta erilaistakin vielä ;)

littleB kirjoitti...

Täytyy nuo Beståt käydä kokoineen ihan ajatuksen ja mittanauhan kanssa läpi et oisko niistä tuohon.
Seinään ei pysty laittaan mitään kun just tossa seinässä on ne rautapalkit. Saman seinän toiselle puolelle makkariin laitetut pikkuruiset tauluhyllyt verottivat noin 6 poranterää...

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review