17 joulukuuta 2012

Silmänympäryshoitoa apteekista

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.17
Pakkasen kuivattamat koppurasilmäluomeni ja silmänympärysihoni janoavat kosteutusta tähän aikaan vuodesta. Vanha luottotuotteeni Biothermin Age fitness 2 loppuikin sopivasti juuri, joten päätin antaa mahdollisuuden jollekin toisellekin voiteelle. Apteekin valikoimaa tulee ihan liian harvoin tutkittua, joten suunnistin eräänä päivänä bussia odotellessani apteekin kosmetiikkahyllylle. Valinnanvaraahan siellä nykyisin on niin paljon, että pää meinasi seota!


Pitkällisen pohdinnan, tuoksuttelun ja testailujen jälkeen testiin ostin Favoran edullisen (n.15€) voiteen. Mua ei haittaisi ollenkaan jos tuolle Biothermille löytyisi korvaaja hieman halvemmasta hintaluokasta...
Vajaan viikon jälkeen on tästä ihan ok mielipide, ei vielä oikeen suuntaan eikä toiseen mullistavaa sanottavaa. Testaus siis jatkukoon! Varmasti testailen jatkossakin apteekin valikoimaa, sieltähän löytyi nimittäin yllättävän monia kiinnostavia ja edullisiakin vaihtoehtoja. Kosteusvoiteitakin pitäisi käydä vertailemassa joku päivä, naama tuntuu kaipaavan jo jytkympää tavaraa vaikka öljykin on jo kosteusvoiteen lisäksi käytössä.

Onkos teille apteekin silmänympärysvoiteet tuttuja, tai apteekkikosmetiikka ylipäänsä?
6 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Minusta vichy on todella hyvä merkki.
Tällä hetkellä käytänkin vichy silmänympärysvoidetta.
Mutta ei se taita näihin ryppyisiin aluksiin enää tehoa, pitäis kattoo vähän vahvempaa kamaa. :D

littleB kirjoitti...

Mulla oli viime talvena Vichyn antioksidanttivoide käytössä ja tykkäsin kyllä kovasti. Täytyykin testata Vichyn silmänympärysvoide seuraavaksi. Vaikka peli voi kyllä näitten munkin ryppyisten silmäpussien kans olla vähän niinku menetetty :D

Emmi kirjoitti...

Apteekin tuotteet on kyllä tosi tuttuja.. Varsinkin talvisin kun kasvot on kuin kuivunu öljymaalaus.. Huomasin juuri että apteekkiin oli tullut Lumenen LAB sarja. Voisi olla myös ihan kokeilemisen arvoinen! :)

littleB kirjoitti...

Joo jostain luinkin tuosta LAB:sta mut en ole muistanut perehtyä et millaisia tuotteita sarjaan kuuluu, täytyykin muistaa tutkailla! :)

Joanna kirjoitti...

Mä oon varmaan silmäympärysvoiteiden tehokuluttaja. Ostan aina uuden kun entinen on loppu, mutten koskaan samaa merkkiä. Nyt mulla on itseasiassa kaksi eri merkkistä käytössä sekä yksi testeri purkki, jonka pyysin kosmetologilta. En vaan oo löytänyt yhtään sopivaa silmäympärysvoidetta! Tai sitten mulla on vähän liian kovat odotukset siitä mitä ne tekee=) Mulla lisäksi turpoo luomet todella herkästi jos voide on liian tuhtia, vaikka laittaisin sitä kuinka vähän..Millaista se Biothermin voide on?

littleB kirjoitti...

Mä oon ollut tolle Biothermille uskollinen jo monet vuodet ja tykkään kyllä siitä niin kovin etten hevillä siitä luovu. Muiden kokeilujen kautta olen tuohon sit aina palannut. Tuote on siis tämä: http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/biotherm-age-fitness-power-2-eye-caresilmanymparyshoito/183096
Tuo on ainut joka pitää talvikautenakin mun kuivat luomet ja silmäkulmat suht hyvin kuosissa :) Sokkarilta saa ainakin näytteen tuosta, kannattaa kokeilla :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review