20 joulukuuta 2012

Pikkuherkkuja ja ilmalentoja

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.39
Ja herkkuaiheiset postaukset vaan jatkuvat! Tämän pienen karkkipäiväherkun löysin karkkihyllyn oudosta hyllynpätkästä, jossa oli vähän vieraampia karkkituttavuuksia.


Mutta millainen herkku sinne olikaan kätkettynä!Valkosuklaata seassaan tummasuklaarakeita. (Pakkauksen tekstin mukaan vaniljanmakuista valkosuklaata, suklaasirotetta sekä riisimuroja.) Valmistaja on hollantilainen Droste. Söpö pikkuruinen levy on vain 40 grammainen ja juuri sopiva karkkipäivän kruunaaja. Hintaa pikkulevyllä on alle euron.

Itsehän olen esittänyt toiveen etten tarvitsisi suklaata joululahjaksi, mutta yksi tälläinen pikkulevy on kuitenkin itselläni jemmassa joulunpyhiksi. That's the way I like it!

Täällä meinaa kierrokset vähän hiipua joulua kohti mentäessä. Maanantaina onnistuin liukkaalla kadulla viihdyttämään muutakin aamuruuhkassa liikkunutta kansaa taidokkaalla ilmalennolla. Sen verran sain kädellä otettua vastaan että romahdin koko painolla taipuneen ranteen päälle. Kipu on hieman rajoittanut touhuja tällä viikolla, mutta hammasta purren on menty ja onneksi käsi tuntuu olevan jo vähän parempaan päin. Lisäksi flunssan pirulainen tekee uhkaavasti tuloaan ja kaikki mahdolliset flunssan ehkäisy- ja hoitokeinot on taas otettu käyttöön. Kerran kun sitä ihminen haluais joulusta nauttia ni ei kun nenä vuotaa kuin hana ja kuume nousee. Kertokaahan jos teillä on jotain ultimatekeinoa flunssaan!

 Hiukan tuntuu että vastustaa nyt, mutta ei muuta ku eteenpäin sano mummo lumessa! Huomenna lupaan esitellä teille viimeiset joulukoristeihanuudet joita maltoin odottaa alen alkamiseen saakka :) Meillä töissäkin alkaa tänään ale, joten toivottavasti odotettavissa on vilkas päivä.

Touhukasta torstaita teillekin!


4 kommenttia:

RagDoll kirjoitti...

Suklaata en osaa enää arvostaa, kun en sitä saa syödä. ;) Ehkä ihan hyvä,että kaikenmaailman erikoisia makuja ei ollut silloin vielä valikoimassa, kun suklaa kuului meikäläisen jokapäiväiseen herkkuun.

Flunssaa täälläkin. Pahin on se ärsyttävä niistäminen, jota saa tehdä 5 minuutin välein. =/

littleB kirjoitti...

Aika vähäistä on munkin suklaansyönti nykyisin. Maha tulee kipeeks pienestäkin määrästä :/

Tyhmä flunssa sais kyllä mennä pois. Pikaparantuminen nyt heti meille molemmille, kiitos! Saa olla kunnon Petterinä joulun :D

Rimma kirjoitti...

Ooooooh! NAm nam nam! Miksi kerroit :D

littleB kirjoitti...

:D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review