28 joulukuuta 2012

Joulua meidän tapaan

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 9.11
Joulun hiimailin menemään mitä ihanimmassa asussa. Epäsymmetrinen neulemekko, mustat leggarit ja pörröiset sukat. Mekko on maailman ihanin, lämmin ja pehmeä eikä ollenkaan kutittava vaikka siinä onkin osa villaa. Mahtui massuun ruokaa kun ei ollut kiristäviä vaatteita ahdistamassa :) Matkojen ajaksi vetäisin päälle toppahousut ja kunnon lämpimän takin. Kerrankin ei palellut hautuumaalla!Päivän kiertelyjen (mummon, papan ja tätini luona) jälkeen illalla rauhoituimme iskän luokse syömään ja avaamaan kuusen alle ilmestyneitä paketteja. Huima määrä lahjoja!


Jälkkärikakku olikin mulle ihan uusi tuttavuus. Sanoinkin maisteltuani, että tässä kakussa yhdistyy niin joulutortut, piparit kuin maustekakkukin. Kakku oli siis jouluisista aineksista koottu täytekakku. Kiva jännä ja erilainen jouluherkku!


Pelasimme yömyöhään muuttuvaa labyrinttia. Kuinkahan kauan (25 vuottako herran jestas!!)  lienee tuo peli ollut mulla ja silti aina sen esiinkaivaminen on yhtä hauskaa :) Pelikavereilla juttua riitti sen verran aikaiseen aamuun saakka että mun siirryttyä sänkyyn nukkuminen aavistuksen vaikeutui...


Aamulla huoneestani kaivautuikin esiin tälläinen aavistuksen väsynyt peikko...
Voi apua antakee anteeks nää kuvat, mut oli pakko :D


Joulupäivänä suuntasimme iskän luota siskon luokse jossa söimme maailman herkullisimman, ei jouluisen aterian, joka kyllä ansaitsee ihan oman postauksensa myöhemmin. Illalla matkasimme äitin luo, jossa odotteli vähän erilainen joulupuu uuden pakettikasan kanssa! Ooooh!


Pakettien sisällöstäkin on kerrottava erikseen, niin kivoja ylläreitä nimittäin sain!


Kuten äitin virkkaamia koreja...


 Ja sitten taas vähän syötiin...
Äiti oli keksinyt tekaista nuo mahtavat mätileivät, niin herkkua!!


Jälkkäri oli mun toivomus; kermakaramelli-karpaloherkku MouMou:n ohjeen mukaan. Neiti on itse keksinyt tämän ihanaisen herkun. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!Joulun ehdoton hurmuri oli kuitenkin Gigolo.
(Sen sijaan Gigon lahjaksi saamat Sonninsudit eivät ihan osuneet hajunsa puolesta meidän muiden makuun saati ruokapöydän läheisyydessä nautittavaksi ja saattoi hiukan yököttää kun Sonninsutia rouskuttanut karvanaama tuli pussailemaankin...)


Tapaninpäivä valkeni ihanana ja aurinkoisena. Illalla olikin aika pakata kassit ja suunnata takaisin kotiin. Minä olisin voinut jatkaa haalarissa makoilua ja joulusta nauttimista vaikka hamaan tappiin, mutta työt kutsuivat jo eilen. Joulu tuntui ihan liian lyhyeltä! Kotona jouluilu kuitenkin jatkuu vielä, aion ihailla kuusta ja pallukoita ainakin loppiaiseen asti! 

Joko teillä on joulu pakattu laatikkoon?


11 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Voi kuinka mukavalta tiedän joulu näytti. Joulu ei ole pakattu laatikkoon vielä... Loppiaisena sitten.. Sitä odotellessa on kuitenkin aikaa käydä tekemässä haaste? http://nopso.blogspot.fi/2012/12/haaste-on-heitetty.html

littleB kirjoitti...

Kiitos! :) Käynkin heti kurkkaan!

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Ihania ja hauskoja kuvia! :D Kiva, että säkin oot tulossa "kaapista" ulos. <3

Ja joo, joulu on siivottu pois, joskin tämä laiska on kasannut kaikki tavarat eteiseen ja ne pitäs vielä pakata kasseihin ja pusseihin sekä viedä varastoon. :)

littleB kirjoitti...

Hahah :D Voi kuule olla et tovi menee ennen ku musta saadaan otettua julkasukelponen kuva :D

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Hih no eihän munkaan kuvat mitään mallikuvia ole :D

Milma kirjoitti...

Oih toi kermakaramelli-karpaloherkku !!! Menee täälläkin kokeiluun että kiitoksia tämän tiedon jakamisesta :)

Joulu pakataan vasta loppiaisena, ei vielä ei. Mä erityisesti haluan pitää kiinni noista valoista kun muuten on niin pimeää.

littleB kirjoitti...

Se kyllä oli niin hyvää!
Niimpä, toi kuusi niin kivasti täällä valaisee. Voi ollakin et siirrän nuo valot sit vielä muualle kun kuusen puran :)

Kiki kirjoitti...

Mää tulin vastavierailulle :) Ja mietein uudemmassa tekstissä, että käytätkö sää potkupuku nimitystä samasta asiasta kuin minä ja tämän postauksen perusteella arvelisin, että kyllä :)

littleB kirjoitti...

Sehän se, potkis ;)

tuiskuஇ kirjoitti...

Kiitos ihanasta ohjeesta :)

littleB kirjoitti...

Ollos hyvä! :) Ja hei varo, noi vie kielen mennessään :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review