22 joulukuuta 2012

Buzzador: Dove pure & sensitive

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 15.03

Pääsin mukaan Buzzaamaan Doven uutta tuotesarjaa herkälle iholle. 

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Testiin itselleni ja näytteiksi muille sain Pure&Sensitive sarjan vartalovoiteen. Testasin tätä ekan kerran eilen illalla ja täytyy sanoa, että taidan olla ihastunut! Atoppinen ihoni on talvisin todella kuiva, esim. reisistä ja sääristä usein niin kuiva että ihoa pistelee ja kirvelee kaikesta öljyämisestä ja rasvauksista huolimatta. Nyt ei ihoa pistele vaan iho tuntuu kerrankin todella kosteutetulta ja pehmeältä. Minä joka rakastan tuoksullisia voiteita, olen ihastunut tähän tuoksuttomaan tuotteeseen! Mutta jos fiilis iholla on näin hyvä jo eka kokeilun jälkeen, jatkan todella innolla tämän käyttöä ja kerron jatkossa lisää kokemuksia!


Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.


5 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

mie pikkasen skeptinen näihin doven tuotteisiin. syy:buzzasin pari vuotta sitten jotain vartalon peusainatta..tulos:olin sairaalassa allergisen reaktion takia viikon :/ ei sitten käyny miun iholle se aine:D

littleB kirjoitti...

Ou mai! Mikä aine siinä sit oli allergisoiva vai selviskö se?

mehtäemäntä kirjoitti...

nyt tajusin tulla vastaamaan.. siis ei saatu selville. kaksi kertaa olen dovesta maannu sairaalassa ekalla kerralla tän suihkusaippuan tiimoilta ja toisella kerralla hoitoaineen takia..taukoa oli vuosi ja tosiaan mikään muu ei allergisoi kun dove ja jotkut tosi makeen hajuset suihkusaippuat..siis rocherin appelsiini on yksi sellanen..eipä sit himoita kokeilla oikeestaa muuta kun hajuttomia tai sellasia mitkä on ennestään tuttuja..

Cherry kirjoitti...

Kiitti muistutuksesta, nyt sain liityttyä viimein :)

littleB kirjoitti...

mehtäemäntä: Voi kauheeta! :O Tää allergisen elämä on kyllä aika arvaamatonta kun ei aina voi tietää edes mistä oireita saa. Melkosta arpapeliä :/ Ja siksipä sitä usein täytyykin tyytyä vanhaan tuttuun tuotteeseen...

Cherry: Hyvä hyvä!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review