06 marraskuuta 2012

Vihdoin se löytyi!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.09
Nimittäin kauan (!) etsinnässä ollut saippuan alunen kylppäriin. Sain vihdoin käyttöön palasaippuat jotka ovat odotelleet mieleisen alusen löytymistä.


Melkoiset vaatimukset sille olikin asetettu, mutta nyt löytyi ensimmäinen jonka edes harkitsin ostavani. Sopiva yksilö löytyikin K-raudasta Spirellan valikoimista hintaan 4.90€


Se on kirkas niinkuin halusinkin ja pohjan pinta-alaltaan pieni joten pysyy hyvin paikallaan tuossa kaltevalla tasolla.


Ja vaikka tippuisikin ei haittaa kun materiaali on muovia. 


Pikkuruinen Pentikin vaniljasaippua näyttää hassulta noin isolla alusella, mutta ihanaisen tuoksunsa takia oli pakko saada se heti käyttöön.


Käyttöön pääsyä odottelevat myös nämä jo viime jouluna Tallinnan Stendersiltä ostetut ihanuudet. Stenders näkyy avanneen myös verkkokaupan, joten ihan lahden toiselta puolelta ei näitä herkkuja enää tarvitse lähteä hakemaan, voi ihanaa! Stendersin verkkokauppaan pääset tästä!

3 kommenttia:

Nino kirjoitti...

Mulla on ollut etsinnässä ihan samainen artikkeli :) Vielä ei ole sopivaa löytynyt ja juuri tallinnan reissulla kuolasin Stendersin saippuioita, mutta en viitsinyt ostaa kun oon jo nyt joutunut antamaan saippuiota pois kun en kupposen puuttumisen vuoksi saa niitä käyttöön. Miksi, oi miksi kivoja kupposia on niin vähän ja kivoja saippuoita paljon :D

littleB kirjoitti...

No sanoppa muuta! Käsittämättömän vaikeeta tuon löytäminen oli :) Yhen hemmetin kupposen! K-rauta kannattaa tsekata, siellä oli yllättävän paljon vaihtoehtoja :)

Nino kirjoitti...

Täytyypä käydä siellä katsomassa, jos viimein meillekin kupponen löytyis.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review