21 marraskuuta 2012

Top 10 favorite TV shows

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.15
Tämä postaus on osa Top 10 -haastetta.

Aloitan listailun mun sydäntä lähellä olevasta aiheesta, telkkarisarjoista. Mulla on listoilla niin rakkaita all time favouritteja että potisin ehkä loppuelämäni huonoa omatuntoa, jos edes yrittäisin laittaa näitä paremmuusjärjestykseen. Tämän kymppikärjen puristaminenkin oli tarpeeksi vaikeaa. Huh! Kyseessä siis mun kaikkien aikojen lemppareimmat sarjat sekalaisessa järjestyksessä.


Seinfeld
Frasier
Huonosti käyttäytyvät miehet
24
Twin Peaks
Sukuvika
Gossip girl
Columbo
Moderni perhe
Sinkkuelämää

Voi voi kun kymmenen on niin vähän! Heti tuntuu et joku tärkeä nyt tuosta tietenkin unohtuikin (no heti ainakin True Blood, Täydelliset naiset, Big love, Californication... ja ja ja jaaa...) Tälläinen sarja-ahmatti kuin minä olisi helposti voinut luetella paljon enemmänkin. Mutta mennään nyt sääntöjen mukaan kerrankin :)

Miltäs vaikutti, onko meillä yhteisiä lemppareita?


Kuva: Google


8 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

On!! En kylläkään tunnista noita kaikkia, mikä on Sukuvika? Mutta Frasier, Moderni perhe ja Sinkkuelämää <3

kosotäti kirjoitti...

Moderni perhe, sukuvika ja sinkkuelämää löytyy omista suosikeistani.

littleB kirjoitti...

Mulle tuli yöllä mieleen vielä muutamia, kuten OZ joka ois pitäny olla listoilla, ihan kauheeta päättää vaan kymmentä!
Sukuvika on alunp. Arrested development, elikkäs tää: http://www.imdb.com/title/tt0367279/
Ihan huippu sarja! :)

maija kirjoitti...

Gossip Girl ja Sinkkuelämää-fani ilmottautuu :D

mehtäemäntä kirjoitti...

hui miten paljon sarjoja sulla seurannassa :O itse mietin, niin en saisi kymmentä ohjelmaa millään kasaan..tai saisin jos luettelisin kaikki siis ihan kaikki uutisista lottoarvontaan :D

littleB kirjoitti...

Noista ikilemppareistahan ei taida tällä hetkellä mistään tulla ainakaan uusia jaksoja just tällä hetkellä telkkarista. Mut laskin huvikseni, et boksilta löytyy 72 eri sarjan kattomattomia jaksoja :) :)

imlacking kirjoitti...

Sinkkuelämää on kiva vaikka se onkin tullut tosi monta kertaa uusintana. Joskus miettinytkin, että ei kai sen tartte enää tulla, mutta tuossa viikonloppuna maratonia katsoessa tuli sellainen olo, että haluaisin ostaa sen Sinkkuelämää -boksin :D. Sitä II -leffaa en oo nähny vielä, mutta I -osan oon nähnyt monesti.

Mun lempiohjelmat on Niin sanottu elämäni, Gilmoren tytöt, EastEnders, Rankkareita ja mustia sukkia, Paritellen, CSI, Grownups, 2 tuoppia kiitos, sisustus-, muoti- ja ruokaohjelmat, esim. Muodin huipulle, Huippumalli haussa ja Arvostele mun illallinen/Neljän tähden illallinen.

EastEnders on kiva, mutta harmi ettei meillä näy enää BBC Entertainmentia. Oon sitten netistä kattonut jaksoja. Subilla ja Avalla se näkyy, mutta jaksot on ainakin jotain 5 vuotta vanhoja.

littleB kirjoitti...

Joo Sinkkuelämää jaksot on tullut katsottua kerran jos toisenkin :) Aina sitä jää vaan katsomaan jos sattuu sopivasti telkkarin eteen kun se tulee vaikka jakson muistais ulkoa :)
Paritellen oli kyllä huippu, ois sekin kyllä kuulunu mun listalle!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review