05 marraskuuta 2012

Teetä jemmaan

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.01

Taas ostetaan kun halvemmalla saadaan!
Teetähän nyt aina tarvitaan talvella varsinkin. Nordqvistin ihanan miedot teet onkin mun ikilemppareita vaikka toisaalta tykkään esim. Liptonin marjaisesta pyramiditeestäkin. Maha alkaa olla taas sitä mieltä että päivittäisestä yhdestäkin kahvikupillisesta (se aamukahvi!!) pitäisi varmaan luopua ja kokeilla vaihtaa vaikka tee tilalle. Toisaalta himostelen ostavani kapselikeittimenkin eikä kahvista luopuminen ole mikään helppo juttu, ainakaan tämän kaltaisen väsymyksen kourissa... Huoh!

Onko joku pystynyt lopettamaan kahvinjuonnin kokonaan? Ja kuinka pysytte hereillä ilman kahvia?
Entäs onko teillä teesuosikkeja pimeisiin villasukkailtoihin tai vaikka aamukahvin korvaajaksikin?9 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Minä olen kahvin ystävä, enkä koe välttämättömäksi siitä luopumista. Kuopus, 19 v. taas lopetti kahvinjuonnin kokonaan ja juo nykyään haudutettua vihreää teetä. Se tosin ei ilmeisesti virkistä samalla tavoin. Virkistymiseen hän on opetellut käyttämään netistä löytämäänsä stimulating breath- menetelmää. Iltaisin on vuorossa relaxing breath. Se auttaa nukahtamisongelmiin ja levottomiin jalkoihin hänellä. Äitinä olen iloinen, että luonnonmukaiset konstit toimivat, eikä tarvita esim. kemikaaleja avuksi. Kokeilepa, se voisi toimia piristämään väsynyttä.

littleB kirjoitti...

Mulla epäillään vatsahaavaa joten olis pakko ainakin yrittää lopettaa kahvinjuonti kokonaan, se ei ainakaan auta tässä tilanteessa :/
Sulla on fiksu tyttö! Kiitos vinkeistä, minäpäs otan heti guuglaillen! :)

Rimma kirjoitti...

Minä en voi juoda kuin yhden kupin päivässä kahvia, muuten tulee tärinä (: Enkä kyllä juokaan oikeastaan kuin töissä aamupalan jälkeen. Mutta teet on kyllä hyviä! Omia suosikkeja on Clipperin valkoteet. NAM!

littleB kirjoitti...

Kokemusta on tuosta tärinästäkin, ihan hirvee olo jos tulee jos enemmän kahvia juon. Pitääkin ostaa Clipperin teetä kokeiluun yhtä lailla kuin sitä Clipperin ihanalta näyttävää kaakattia :)

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

clippersin ihan kaikki teet on niin NAM! Mutta etenkin se lakritsi ja sitten wild berry.
Ite kokeilen seuraavaks työsuhde etuna saamia teepusseja forsmanilta. Ne löytyy mun blogista täältä:

http://uutistoimistoanselmi.blogspot.fi/2012/11/tee-ja-silmapusseja.html

Sofia kirjoitti...

Itse oon lopettanut osaltaan kahvin juonnin ja juonut aamulla pienen lasillisen tuorepuristettua hedelmämehua d- ja c- vitamiinin kanssa! Kyllä tällä pysyy hereillä :) jos iltapäivällä ramasee niin syön vaikka vähän rusinoinoita joista saa paljon energiaa :)

littleB kirjoitti...

Uutistoimisto Anselmi: Näyttivät namilta nuo Forsmanin teetkin!

Sofia: Viimeksi kun lopetin kahvinjuonnin join teetä ja välillä jopa lämmintä mustaviinimarjamehua aamuisin. :) Niin sitä on kaavoihin kangistunut että lämmintä juomaa pitää saaha aamulla :) Vaikkakin tuoremehukin on kyllä ihanaa :P

Jenni kirjoitti...

Mä pistän kahvinjuonnin aina silloin tällöin tauolle, lähinnä osoittaakseni itselleni, etten ole siitä riippuvainen. Itse harkitsin myös tuota kapselikeitintä, saa nähdä tuleeko sellainen vielä ostettua.

Teekin maistuu, Clipperin teet on suosikkeja :)

littleB kirjoitti...

Hyvä pointti tuokin. Vähän samanlailla itekin ajatellut, että pystyn kyllä kun olen kerran pystynyt polttamisenkin lopettamaan :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review