30 marraskuuta 2012

Tampere NÄÄÄS!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.30

Tämä halpamatkalainen hyppää ihan justiinsa kohta Onnibussin kyytiin ja suuntaa kohti Tamperetta. Siitä onkin ihan hurjan pitkä aika kun olen viimeksi Tampereella käynyt. Kolmella eurolla tämänkin, ehkä jo useamman vuoden suunnitteilla olleen reissun kärsii hyvin toteuttaa :) 


Luvassa on ainakin Pähkinänsärkijää, shoppailua (Stockmannin joulupallerot, täältä tullaan!), hyvää ruokaa ja  tietysti ystäväisen näkeminen pitkästä aikaa. Toivottavasti saataisiin viikonlopun lumipyryistä ihan oikea talvikin aikaiseksi. Ensi viikolla on joulujuttuja luvassa, koristeluja ja pikkujouluja, niin olisi paljon jouluisempi fiilis jos maassa olisi lunta!

Tässä on viime viikot taas painettu menemään sellaisella vauhdilla että hyvä jos pää pysyy mukana siinä mihin ruumis on jo menollaan. Kakkosjakson kokeetkin menivät ennakko-odotuksista poiketen ihan huikean hyvin, psykologiasta ja enkusta napsahti 10 ja filosfiastakin 8, vaikka tuntui että kokeet ei menneet edes hyvin enkä todellakaan ollut tyytyväinen siihen minkä verran ehdin lukea. Tosissaan kyllä vaatisi vielä paljon enemmän aikaa ja paneutumista tuo koulu jotta voisi olla täysin tyytyväinen omaan panokseensa. Mutta nyt ei mietitä koulua, sillä mulla on ainakin ihan huippu rentouttava viikonloppu tiedossa! 

Mahtavan kivaa viikonloppua teillekin!


Kuvat: Google4 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Tampereella tulee käytyä ihan liian harvoin vaikka se onkin yksi mun lempipaikoistani. Eikä sinne nyt ihan hirveän pitkä matka ole. Joskus 400km päässä Tampereesta asuessa, saatoin käydä montakin kertaa vuodessa. Tänä vuonna olen käynyt muutaman kerran. 4 vuotta sitten asuin kesän Tampereella, kun olin siellä töissä.

littleB kirjoitti...

Niimpä, se on kyllä kiva paikka ja ihan liian harvoin tulee käytyä. Ei tuo parin tunnin matka nyt niiiin ylivoimainen olis :)

kosotäti kirjoitti...

Oikein mukavaa Tampereen reissua.

littleB kirjoitti...

Kiitos! Oli kiva reissu ja Pähkinänsärkijä aivan upea :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review