07 marraskuuta 2012

Pätkittyä suklaata aamupalalla

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.23

Tänään ei ole vielä se päivä kun kahvinjuonti jäisi tauolle. Tiedossa on ensin päivä ikkunasomistusten parissa visualistiopintoihin liittyen ja siitä sulavasti menenkin illaksi lukioon. Aika pitkä päivä siis tiedossa ja jotenkin olisi hereillä pysyttävä. Kahvia siis koneeseen!


Kahvin kyytipojaksi paloittelin puolikkaan valkosuklaa Twixistä (elikkäs meille kasarilapsille tutummin Raiderista). Palaset näytti jotenkin niin söpöiltä että oli pakko kuvata :)
Ja jos joku ei ole vielä maistanut tuota valkosuklaa Twixiä, niin suosittelen kyllä! Vaikka suklaata nykyisin harvemmin syön, on tuo valkoinen Twix kyllä se mihin sorrun aina jos jostain löydän. Tämähän on Limited edition, eli ihan jokapäiväistä herkkua tämä ei olekaan :)

Mikäs on sun lempparisuklaa?7 kommenttia:

Janet kirjoitti...

No nimenomaan Raider. Olinkin jo ehtinyt unohtaa, mutta tolla nimellä mäkin Twixin paremmin tunnistin :D Ja toi valkosuklaa, omnomnom ♥ Huippu hyvä herkku. Tollee sopivina suupaloina varmasti kiva tapa syödä. Pitääkin ottaa susta mallia ;D

Henkkumaaria kirjoitti...

Näyttää just hyvältä! Kahvia juon ite just tässä, mutta suklaat puuttuu...

littleB kirjoitti...

Ajattelin et ei tulis niin helposti syötyä kuin yksi pötkö kun siitä oikein nautiskelisi, mutta kyllä se toinenkin puolikas sit myöhemmin upposi :)

Jen kirjoitti...

Voi onneks katsoin nää suklaakuvat vasta näin iltamyöhään, muuten oisin varmaan lähtenyt ostamaan lähisiwasta suklaata, niin hyvältä näyttä nuo palat. :) Mun blogissa on sulle haaste, käyhän kattoo.

littleB kirjoitti...

Kieltämättä saattas itellekin maistua :)

Voi kiitos, jee, tuun heti kattoon! :)

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Nyt mun tekee sitten keskellä yötä mieli suklaata :D ou nou. Mun lemppari suklaa on fazerin lontonraesininen

littleB kirjoitti...

Hihih :D En ookaan muuten koskaan maistanu tota lontoonraesuklaata, täytyy joskus testata :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review