10 marraskuuta 2012

Muutama uusi asuste

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 14.57
Poikkesin pitkästä aikaa Gina Tricotilla ja kappas, sieltähän löytyikin juuri ne kaksi etsinnässä ollutta asustetta. 


Ja tietty alle vitosen kotileggaritkin oli ostettava, ajatteli Sulo Vilen... Katselin myös thermolegginsejä joissa on ihana pumpulinen sisäpuoli, eipä vaan kokoja löytynyt enää. Pitääkin ratsata nettikauppa josko siellä vielä olisi... Onko muuten jollakulla kokemusta noista GT:n thermolegginseistä? Onko ne käytössä yhtä ihanat kuin miltä hypistelemällä vaikuttaa?


Varsinaisesti se, mitä menin etsimään oli tuo huppu. Ihastuin jo viime talvena tälläisiin huppuihin jotka sopivat käytettäväksi pienellä pakkasella. Tämän hupun näin jossain mainoksessa ja päätin jo kuvan perusteella ostaa. Tämä kuva nyt ei tee oikein oikeutta tuon ihanuudelle, mutta siinä on siis huppu, ja jatkeena pitkä huiviosa joka menee vielä muutaman kiepauksen kaulan ympärillekin. Ihan huippu näille keleille, lämmin ja pehmoinen eikä kuitenkaan sähköistä ja lyttää tukkaa kuin perus pipo.


Spugepipo.
Sitten kun pakkaset kovenee, vaihtuu huppu pipoon. Musta lörttöpipo on ollut etsinnässä ja hyvään hintaan se tuolta GT:stä löytyikin. Perusarkivaatteisiin kuuluu siis vähän yli-iso parka, maiharit ja tämä pipon ketale sitten viimeistelee tän homeless-woman lookin :)

Meikäläinen singahtaa nyt lukemaan psykaa ja enkkua. Ensi viikolla se alkaa jo toinen koeviikkokin! Huh mitä vauhtia tämä syksy on mennyt! Seuraavat kokeet onkin jo heti tammikuun alussa, jolloin onkin sitten puolet lukion eka vuodesta pulkassa, aika mieletöntä. Ensi vuosi lukion osalta tuleekin olemaan jo paljon iisimpi, tänä ekana vuonna mulla tulee (tämän hetkisen sunnitelman mukaan...) suoritetuksi jo puolet koko lukiosta. Kyllä kait tästä selviää vaikka näitä palikoita nyt onkin tässä elämässä melkoisesti, mutta pääasia että on kivaa :)

Kuunnelkaahan muuten eilen lisäämäni video, biisi sopii hyvin fiilisteltäväksi tähänkin päivään!


7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Sun arkilook kuulostaa ihan mun vastaavalta, mukavuus ennen kaikkea. Täytyykin käydä nappaamassa Ginasta tuollainen huppujuttu, kiitti vinkistä :)

littleB kirjoitti...

Ollos hyvä, pummiystäväni :) Se on kyllä ihana <3 Mun rakkaus isoihin huiveihin ja kaulaliinoihin iski viime talvena, noihin on niin ihana kietoutua. Tuotakin pidän koulussa kun monesti luokissa on ikkuna auki.

RagDoll kirjoitti...

Spugepipo. =D Ne on aivan loistavia. Ainut ongelma juuri se tukan lyttääntyminen, kun on muutenkin tämä oma moppi sellainen yks risti kaks ja loput peruutettu.

Huivi vinkki laitettiin jemmaan! Pitää kokeilla.

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Mäkin rakastan isoja huiveja, kuten blogista on varmaan ilmi jo käynyt :D aina puol naamaa jossain huivin peitossa ulkokuvissa :D hehehe. Kelpo ostokset!

littleB kirjoitti...

Ragdoll: Joo kyllä tällä lookilla saa lähikaupan myyjän ainakin pelästettyä kuin iltasella hyökkää musta huppu päässä sisään kauppaan :)

Anselmi: Isoissa pehmosissa huiveissa on vaan yks huono puoli, irtoava nukka. Tälläkin viikolla on nöyhtää tullut kaivettua niin silmästä kuin hampaankolostakin(!!) :D

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Thermoleggingssit on varmaan aika pitkälti samanlaisia missä vaan, mulla on yhdet semmoiset sukkisversiotkin ja voin suositella parin vuoden kokemuksella. <3 Omani olen ostanut Seppälästä, mutta voisin siis ostaa muualtakin. Sukkikset on Minimanista ;)

littleB kirjoitti...

Täytyykin pitää silmät auki muuallakin, en ole vielä muualta sellasia bongannutkaan :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review