01 marraskuuta 2012

Kurkkaus kuuseen

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.52
Olohuoneen nurkassa odottelee viime viikolla saapunut valkoinen joulukuuseni ja minä kierrän kuin kissa kuumaa puuroa että pääsisin jo avaamaan sen, tai kurkkaamaan edes vähäsen. 


Eilisellä shoppailureissulla kävin kuitenkin lieventämässä odottelun tuskaa ja kävin kuvaamassa K-raudassa mallikuusta. Mallikuusi oli mielestäni vähän huonosti avattu mutta käsityksen siitä saa miltä tuo oma kaunokainen tulee näyttämään. Kuusi on 210 cm korkea ja tulee kyllä vaatimaan koristeita jonkun verran. Nyt vaan siis ostelemaan kivoja koristeita ja muita jouluhärpäkkeitä! Tänä vuonna meillekin tulee joulu! No ainakin yhden kuusen verran jos ei muuten :)


10 kommenttia:

NK kirjoitti...

Oi. Minä olen jotenkin aina ollut aidoin kuusen kannalla ja siinä perinteessä kiinni, että kuusi kannetaan jouluaattona sisään ja koristellaan. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa on mielessä vilahtanut tekokuusi. Tiedä vaikka...

littleB kirjoitti...

Mä olen allerginen oikean kuusen tuoksulle joten meillä, eikä sen paremmin äitillä, iskällä tai muuallakaan missä joulua vietän voi olla oikeaa kuusta. Tää onkin mun ihan eka minkäänlainen kuusi ja ajattelinkin ottaa siitä kaiken irti, joten voi hyvin olla että se koristaa olohuonetta jo hyvin paljon ennen aattoa ;)

Satumainen joulu kirjoitti...

Meillä on myös valkoinen kuusi, ja ihana se kyllä onkin. Hankittiin se viime jouluksi. Mä en tiedä miksi koen jotenkin "hankalaksi" raijata kerrostaloon oikeaa kuusta, vaikka eihän siinä nyt mitään hankalaa ole, höh. Ehkä vaan olen niin laiska siinä vaiheessa, kun se pitäisi raijata pois ja siivota jäljet... Omakotitalossa olessa se taas oli ihan ehdoton.

Stockan jouluosastolta löysin meidän kuuseen aivan ihania koristeita,kuten kärpässieniä, oravia ja vaikka mitä. Jos haluat käydä kurkkaamassa, niin löytyy joulublogini arkistosta viime joulukuulta : )

Mukava blogi sinulla, hyvin kirjoitettuja juttuja ja kivoja kuvia : ) Blogiasi olen seuraillut jo jonkin aikaa.

littleB kirjoitti...

Joo voin kuvitella et mäkin saattaisin olla vähän laiska oikean kuusen jälkien siivoamisessa :D

Täytyypäs tulla vilkaisemaan sun ihanalta kuulostavia koristeita! Voi olispa Stockka täällä tuppulassakin! Muiden kuvista saa vaan ihaillen katsella niitä Stockmannin palloparatiiseja :P

Kiitos palautteesta :) Olen ihan otettu, kivaa kun tykkäät :) <3

kosotäti kirjoitti...

Allergikkona olen muovikuusen kannattaja, valkoinen näyttää upealta, perinteisen vihreän rinnalla. Suostuiskohan perheen miesväki valkoiseen?? kysellään.

littleB kirjoitti...

Pakkohan se on :) On tuo valkoinen niin nätti <3

Milma kirjoitti...

Noi valkoiset kuuset on kyllä kivoja, tykkään :) Ja kuusi ylipäätänsä olis kiva mutta voi olla että kissoilla olis vähän liian hauskaa sen kanssa eli eiiii meille :D

littleB kirjoitti...

Joo vois olla niillä oikeen kissanpäivät :D

Jen kirjoitti...

Höhlä, havahduin vasta nyt, että taidat olla "saman kylän tyttöjä". Tämä kauppa näyttää ainakin hyvin tutulta :)

littleB kirjoitti...

Hihih :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review