04 marraskuuta 2012

Joulupallohamsteri

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.37
Ihanaisen valkoisen joulukuusen kotiinsaapumisen jälkeen mun jouluintoilu onkin lähtenyt ihan lapasesta!
Käväisin perjantaina Tiimarissa katsomassa josko sinne olisivat joulukoristeet jo saapuneet.


Eivät olleet uudet koristeet vielä tulleet, mutta mitäpä perimmäisestä nurkasta löytyikään! Tarjoushaukan jouluhylly! Viime vuotisia koristeita ihan superedullisin hinnoin!


Kultaiset kynttilät ja pallukat ovat olohuoneen muuhun somistukseen, ja hopeiset pallurat kuuseen. Nämä kaikki; kaksi kynttilää, kaksi pakettia kultaisia palloja, iso paketti hopeisia ja kaksi pakettia kiiltäviä hopeisia palloja kustansivat yhteensä 11€!!


Saas nähdä joutuuko ensi viikolla tekemään uusintakierroksen josko vielä jotain lisää löytyisi! :) 

On muuten tosi vaikeaa näin ensikertalaisena kuusen omistajana arvioida minkä verran koristeita tuollaiseen 210cm kuuseen mahtuu. Stockmannin verkkokaupasta lähti nimittäin tilaukseen vielä oma satsi pallukoita ja valot ja köynnöksetkin puuttuvat vielä kokonaan! Tarkoitus on ostaa myös yksittäisiä kalliimpia special-koristeita, ainakin Sian timanttikoristeltu korkokenkä. Tänään oli tullut myös H&M pakettikin postiin, sielläkin on joulujuttuja. Voi että, minun ihanaiset koristeet! Hihih, saas nähdä millainen pallomeri tämä kämppä on jouluun mennessä jos tämä into jatkuu samanlaisena...
6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Stockalta löytää vaikka mitä ihanaa koristetta, törsäsin sinne viime vuonna pienen omaisuuden.

littleB kirjoitti...

Täällä meillä tuppulassa on tyytyminen vain verkkokaupan valikoimaan. Ihanaa ois kyllä päästä ihan livenäkin hypisteleen noita ihanuuksia :)

Milma kirjoitti...

Mäkin oon nyt jotenkin ihan joulutäpinöissä :D Havahduin eilen illalla että olin jo hyvän tovin miettinyt joulukoristeita tänne kotiin. Mitä tulee minnekkin ja kissaystävällisiä juttuja ... saispa niitä jo laittaa :D

littleB kirjoitti...

Niimpä! Joko saa aloittaa!!?

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Mäkin ostin tiimarin tarjousnurkasta noita kimallepalloja mutta kirkkaanpunaisena. Aion ripustaa ne lähipäivinä tuohon ikkunaan roikkumaan, kun kuusta ei varmaan meille tarvi nyt tuoda kun toi toinen katti nyt on vielä ihan vauvanen. Myös piparitaikina ostettiin jo ;D! Varaslähtö jouluun niin otettu jo!

littleB kirjoitti...

Oiii punaset pallerotkin kuulostaa kivalta! Mäkin mietin piparitaikinaa eilen, saas nähdä jos viikonlopuksi hakisin :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review