12 marraskuuta 2012

8 tiukkaa faktaa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.45
Sain jo aikapäiviä sitten Nöpsöltä tämän 8 faktaa -haasteen. Olenkin jo joskus aiemmin ladellut tulemaan 11 faktaa itsestäni, mutta katsotaan josko keksisin jotain uutta. En pistä tätä nyt enää uudelleen eteenpäin, mutta tässä siis tiukkaa faktaa meikäläisestä:

1. Rakastan Pinterestiä ja sitä ideoiden määrää minkä sieltä aina saan! Voin viettää rajattomasti aikaa ihaillen ja ideoiden kaikkea, mutta pinnailen juttuja aika valikoivasti. Minun pinnailuja pääsee seurailemaan tästä.


2. Ihailen niitä jotka osaavat tehdä hienoja löytöjä kirppareilta. Itsestä tuntuu et nään vaan ylihinnoiteltua skeidaa. Multa puuttuu selkeästi kirpparisilmä.

3. En voi sietää energiajuomia, en muista olenko koskaan edes maistanut noita litkuja mutta jo niiden haju on yrjöttävä.


4. Pelkään tulipaloa tai tulta ylipäänsä. Vaikka toisaalta tykkään kynttilöistä hirmuisesti, olen niiden kanssa ihan ekstra varovainen. Ahdistavinta on esim. ahtaassa ravintolapöydässä korkeat kynttilät jotka tulevat liian lähelle hiuksia ja ovat vastapäisen istujan helposti tönäistävissä.

5. Rakastan valkosipulia! Valkosipuli missä vaan olomuodossa menee ja aina jos valittavissa on valkosipulivaihtoehto, sen valitsen!


6. Edelliseen viitaten, olen asiakaspalveluammatissa, joten valkosipulia ei valitettavasti voi syödä ihan milloin tahansa...

7. Olen hyvä keksimään korvaavaa toimintaa. Parhaillaankin minun pitäisi olla lukemassa enkun kokeeseen eikä keksiä tässä koneella enää yhtään faktaa eikä mitään muutakaan yhtä tärkeää...

8. Viimeisen faktan annankin teidän käsiinne. Kysy, jos haluat tietää jotain! :)


Kaksi viimeistä kuvaa:  we<3it
8 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

syö valkosipuli päälle tuoretta persijaa.poistaa valkosipulin hajun hengityksestä..kokeiltu on ja toimii!!!

imlacking kirjoitti...

Mulla on Pinterestiin tunnukset, mutta aika vähän siellä tulee käytyä. Fashiolistaa käytän usein.

Sofia kirjoitti...

Yhdyn kohtaan kolme täysin!!! Hyi hitsi mikä haju, poistun paikalta heti jos joku korkkaa moisen juoman. Vois kieltää moisten myynnin ihan kaikilta :)

littleB kirjoitti...

Mehtäemäntä: Hei kiitos vinkistä, täytyypäs joskus kokeilla! :)

imlacking: Mulla vähän toisinpäin, fashiolistalle klikkailen toisaalta enempi sälää sit aina kun sinne meen :)

Sofia: Yes, en ookaan ainut kuka inhoo sitä kännioksennuksen hajua! :D Ostin tässä joku aika sitten mainoksen uhrina Berocca boostia, sellasta uutta vitamiinia. No ainesosanahan oli myös sitten guarana-jotain... Pelkkä purkin avaaminen ja kiertoon lähti :)

Nöpsö kirjoitti...

Yhdyn seiskafaktaan... :D Jos jossain niin siinä mä olen hyvä! :D

littleB kirjoitti...

Loistavaa kun voi olla edes jossain niin loistava :D

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mulla on myös olematon kirpparisilmä! :)

littleB kirjoitti...

No huh, en sentäs ole ainut :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review