24 syyskuuta 2012

Makuuhuoneeni ennen

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 9.52
Kuvasarja tämän asunnon muutoksista jatkuu. Tältä näytti makuuhuone kun eka kertaa kävin näytössä tätä asuntoa katsomassa yli 5 vuotta sitten.

Harmi kyllä etten ole silloin räpsinyt tätä kuvamateriaalia enempää. Ikkunaseinä tosiaan oli keltainen ja muut seinät vaaleansiniset. Lattia on ainut mihin ei tässä asunnossa koskettu.


Ja nykyään siis näyttää tältä:


Makuuhuoneestakin kirjoittelin enemmän viime kuussa muutosprojektini jälkeen (tässä). Olen muuten edelleenkin aivan ihastunut tuohon ledinauhaani, se oli kyllä hyvä ostos! 
Mutta tässäpä oli siis vertailun vuoksi edellisen asukkaan tyyliä ja minun :)10 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Ihan kivat ruutuverhot.. hehe.. :D
On melkoinen muutos! Hienoa!

Jenni kirjoitti...

Hyvältä näyttää tämäkin muutos :)

littleB kirjoitti...

Tuntuu ihan hassulta kun katsoo näitä vanhoja kuvia että miten sitä ryhtyikin tuollaseen projektiin. Ei taitais hermo enää kestää :D

Kustiida kirjoitti...

Tais olla keltainen edellisen asukkaan lempiväri, kun sitä löytyy makkarista ja keittiöstäkin ;) Nythän on mukava katsella jälkikäteen oman työnsä tuloksia ja olla onnellinen että kaikki tuli tehtyä!

littleB kirjoitti...

Jep, keltaisen lisäks lemppareita olivat sininen, mintunvihreä, punainen ja harmaa. Ja ilmeisesti valinnanvaikeus oli päässyt yllättämään kun oli sitten laitettu näitä kaikkia värejä :D

Marmu kirjoitti...

Heh, on kyllä aikamoiset lempivärit entisellä asukkaalla, ja kun niillä on pitänyt vielä vuorata koti lattiasta kattoon. :P
Todella kiva muutos tämä ja ne edellisetkin!

Sofia kirjoitti...

Miten sitä ei aina muistakaan ottaa niitä "ennen" kuvia :) Noh, ehkä lopputulos on tärkeämpi- varsinkin kun se on näin hyvä!

Ikea haastetta olisi sinulle tarjolla: http://sitruunahappoa-sitruunahappoa.blogspot.fi/2012/09/ikea-haaste.html

:)

littleB kirjoitti...

Marmu: Niimpä! Huomenna luvassa vielä olohuone ;)

Sofia: Kyllä tässä tietty jo viiden vuoden jälkeen alkaa kaivata tiettyjen juttujen uusimistakin, mut kesäinen muutosprojekti nyt vähäksi aikaa helpotti remontti-intoilua. Jee, menen kurkkaamaan heti haasteen! Kiitos <3

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Siis aivan upea! En malttais millään odottaa, että pääsee laittamaan omaa kotia. Kunhan se oma koti ekana löytyis :(

littleB kirjoitti...

Toivottavasti koti löytyy pian! :) Minä löysin tämän omani aikoinaan helpolla. Tämä oli eka ja vika asunto jota kävin katsomassa :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review