26 elokuuta 2012

Perheen suloisin jäsen

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.59
Saanen esitellä uuden perheenjäsenen.
Tässä on Gigolo, eli Gigo.

Gigo asustelee siis äitini perheessä, josta vastikään vanha koira kuoli. Gigo on nyt Edun seuraaja ja onkin samaa rotua kuin Edu oli, eli silkkiterrieri. Tapasimme herran kanssa viikko sitten ensimmäistä kertaa ja hän oli kyllä melkoinen suloisuus. Raukka oli täällä kaupungissa aivan pyörällä päästään kun ei ole kotona maalla tottunut ohi vilahteleviin autoihin, mopoihin, polkupyöriin ja muihin outoihin juttuihin. Täytyy ottaa poika kaupunkilomalle joskus kunhan oppii sisäsiistiksi. Ihan hirmuinen koirakuume nousi itselle taas kun tämän kanssa puuhailin yhden iltapäivän. Mullahan on astma ja olen allerginen lähes kaikille eläimille, joten koskaan ei omaa koiraa mulle tule, niin surku kuin se onkin. Täytyy tyytyä lainailemaan muiden karvakavereita.5 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Voi kun hän on ihana! :)

littleB kirjoitti...

No niin on <3 Arvaas pusuteltiinko paljon :)

Milma kirjoitti...

Oi eiiiii, niin suloinen otus <3 Ihana että sulla on kuitenkin tällainen mahdollisuus koiraan.

Mähän olen joutunut tavallaan luopumaan omasta koirastani. Vappu asustaa nykyään mun miehen äidillä ihan se takia että se oli niin stressiherkkä eikä kestänyt meidän vuorotyötä vaan tarvitsi säännöllisen elämän. Tästä Vapun muutosta on jo vuosia mutta mulla on vieläkin kamala ikävä sitä ja vaikka se meillä usein on täälläkin ( jos on vaan vapaata ja lomilla myös ) niin ei se auta ja niiden meillä olo jaksojen jälkeen se ikävä on vielä kauheampi. Vappu tosin asuu tossa muutaman kilsan päässä mutta silti. Koirat ja erityisesti pienet sellaiset vaan on niin suloisia.

littleB kirjoitti...

Niimpä, on kuiteskin lohduttavaa et perheessä on koira vaikka itsellä ei olekaan mahdollisuutta ottaa omaa :) Gigo on kyllä hyvä jätkä :)

Janet kirjoitti...

Aaawwww, mikä ihanuus ♥ Tuo huppukuva on mahtava :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review