14 elokuuta 2012

Päivän sekavat tunnelmat

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 21.15
Kuva: We<3it

Sunnuntaiselta Madonnan keikalta jäi mukavien muistojen kanssa hyvin nauramalla treenatut vatsalihakset. Oli kyllä huippua! No joo, jäi sitten myös tulehtunut niska ja kallonpohja. Tuntien odottelu ja paikallaan kököttäminen viimassa ei tehnyt hyvää vaikka oli huivit ja muut asianmukaiset varusteet. Pää ei toimi vieläkään ja olo on kuin kännissä johtuen ihan vaan kroppaan ladatuista lukuisista punaisista kolmioista. Eilinen ja tämä päivä onkin mennyt toipuessa, onneksi oli sairaslomaa vielä. 

Tänään sitten raahasin itseni aikuislukion infotilaisuuteen ja löysin itseni täyttämästä ilmoittautumiskaavaketta! En ihan tajua vieläkään että musta tuli juuri lukiolainen! Mitä hittoa?? No, ei auta kuin katsoa mitä tästä tulee ja mihin lie tämä polku joskus johtaa.

Pakko yrittää uskoa että tästä jotenkin selviän. Wish me luck!


10 kommenttia:

fcookie kirjoitti...

Kuulostaapa hyvältä tuo aikuislukio. Onko siinä kauan aikaa suorittaa sitä ja kuinka paljon vie aikaa esim. viikoittain? Varmasti pystyt siihen kyllä, jos haluat..

littleB kirjoitti...

Neljä vuotta on maksimissaan aikaa suorittaa. Kolmeen mä varmaan alustavasti tähtään. Tuo aika mitä kursseihin menee riippuu tietty kurssien määrästä, esim ekassa jaksossa mulla tulee oleen vaan kaks kurssia ja kumpaakin on kahtena päivänä viikossa 1h40min kerrallaan. Neljä kurssia jaksossa tekee siis 8 x 1h40min. Päälle sit tietty läksyt ja muu.
Kyllähän tää vähän hirvittää mut pakko kokeilla :D

Irina kirjoitti...

Onnea hienosta päätöksestä ja tsemppiä opintoihin! Itsehän suoritin vasta aikuisiällä lukion, samaan aikaan ammattitukinnon kanssa ja juurikin aikuislukiossa oli lukio-opinnot. :)

littleB kirjoitti...

Kiitos :) Onhan tää jänskää ja kun vielä on nuo visualistiopinnotkin kesken, mutta ehkä tästä jotenkin selvitään :D

Irina kirjoitti...

Mun pitäisi puolestaan keksiä mitä alan nyt itse kolmen vuoden tauon jälkeen tekemään ja alankin vaihto on edessä. Olen saanut vasta yhden idean, mutta olisi kiva löytää hieman vaihtoehtoja rinnalle. :)

littleB kirjoitti...

Sen ku keksiskin, mullakin ollut mietinnässä jo vuodesta 1995 ku peruskoulusta pääsin :D "Jokunen" ammattikin tullu hankittua tässä vuosien saatossa mutta enpä tiiä vielä mihin sitä päätyy :)

Irina kirjoitti...

Oih, me ollaan samana vuonna päätetty peruskoulu! "Kiva" kuulla, että en ole ainoa tämän ikäinen, joka ei tiedä mikä haluaa olla "isona" :D

littleB kirjoitti...

Hihih :D Eihän tässä kiirettä oo, jos sitten joskus eläkkeelle pääsee ehdittyään hetken tehdä sitä unelmiensa työtä, ehkä :D

Pepper kirjoitti...

Heeeyyy, multa oli mennyt tää postaus ihan ohi suun! Mahtava päätös ja rutkasti onnea opintoihin! When there´s a will, there´s a way, eh?! Mä kanssa tässä jahkaan että lähtiskös nyt syksyn "intensiivijaksolle" lukemaan espanjaa. Se on ollut jo pitkään haaveena ja nyt löytyis kurssi joka passais mun aikatauluihin. Pelkästään se jo saa mut miettiin et riittääkö motivaatio ja aika työn ohessa pysyä kärryillä moisessa. Vielä pulaan asian kanssa...katsotaan mihin suuntaan kuppi kallistuu...

littleB kirjoitti...

Kiitos! Mä oon tällä hetkellä niin innoissani et tekis mieli rueta vallan päätoimiseksi koululaiseksi :D No, aika näyttää miten tässä käy :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review