28 elokuuta 2012

Neiti piuha

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 23.00
Olen johdotettu.
Mulla on parhaillaan päällä holter-rekisteröintilaitteet ja näytän kuin miltäkin itsemurhapommittajalta. Lisäksi rytmihäiriöt katosivat (taas!) kuin pieru saharaan samantien kun kone kytkettiin muhun kiinni. No saapahan viettää ainakin 24h ilman pumpun muljuamista. Kone on siis päällä 24h ja tallennin tallentaa sydämen toiminnot jotka sitten kardiologi myöhemmin tulkitsee. Taisi olla vaan taas turha tutkimus kun kerran sydän rauhoittui kun lätkät laitettiin kiinni. Jos alkaisikin jatkossa liimailla ihan vaan tarroja rintakehään olon normalisoimiseksi, auttaisikohan? :)

Kuvan herra (en suinkaan minä!) havainnollistaa miltä laitteisto suurinpiirtein näyttää. Mulla tosin näyttäisi piuhaa olevan paljon enemmän ja niistä tehdyt sykkyrät on teipattu kiinni rinnuksiin.
Kuva: Google

Aika väsy päivä ollut tän hikoamisen ja kutinan ja johtojen kanssa säätämisen kanssa. Enää olisi jäljellä tallennuskoneen viereen nukahtaminen ja aamulla pääsee eroon piuhoista.
Neiti Piuha kiittää ja kuittaa.

7 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Hetken naurahdin, että kovin on neidillä karvainen rinta. :D Suosittelisin kokeilemaan pokemon ja prinsessatarrojen liimaamista rintaan... Oletko ihan kotona laitteiston kanssa? Tsemppiä!

littleB kirjoitti...

Hahah :D En sitten kuitenkaan kuvannut omaa rinnusta kuviin :)
Kyllä tässä ihan kotona ollaan ja mahdollisimman normaalia elämää pitäisi näitten kanssa elää. Koulussakin olin :)

Nöpsö kirjoitti...

Kai sää jotain jäyniä teit koulussa piuhojen kanssa? Esitit pommittajaa tai selitit tv-shopin vartsalihaslaite härpäkästä, kun on niin helppo laite ku voi aina käyttää tai työntää vaikka sängynalle?
Mut tosiaan aamuun on enää lyhyt aika. :)

littleB kirjoitti...

No pelotti oikeesti et joku johto pilkottaa paidan helman alta ja joku saa paniikkikohtauksen ja aiheutan jonkun piiritystilanteen vähintään siellä :)

Jenni kirjoitti...

Mulle tehtiin pari vuotta sama rekisteröinti ja oli tuskaa niiden lätkien kanssa kun kutitti niin hirveästi. Olin onnesta soikeana kun sain ottaa aamulla systeemin irti.

Kirsi K. kirjoitti...

Tutun näköistä, meillä esikoinen oli muutama vuosi sitten samaisen laitteen kanssa vuorokauden.
Mutta niitä prinsessatarroja kannattaa kokeilla josko sekin toisi helpotusta tilanteeseen ;)

littleB kirjoitti...

Joo mulle sanoi hoitaja ettei oo kenenkään nähnyt reagoivan siihen liimaan/teippiin yhtä voimakkaasti. Heräsin yölläkin siihen kutinaan, ihan järkyttävää :/
Pakko ostaa kyllä prinsessatarroja kokeeksi :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review