31 elokuuta 2012

Muistot tauluksi?

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.19
Kerroinkin aikaisemmin (tässä) miten vähän verotin äitin kirpparille myyntiin tarkoittamaa tavaraa. No, löytyihän sieltä kasseista muutakin. En tiedä oliko äiti oikeasti tarkoittanut nämä kirpparille vai tuuppasiko muuten vaan nämä mulle säilytykseen kun arvasi etten näistä raaski luopua. Mutta mitä sitten löytyi? 
No mun vanhat balettipuvut!

Tämän eka puku on ostettu päiväkodin liikuntahetkiä varten, eli joskus n.30 vuotta sitten olen tämä päällä keikistellyt. 

Tämän tyllihelmaisen puvun sain kun aloitin baletin ala-asteikäisenä. Tässä olen esiintynytkin lapsena. Puku on ollut pikkusiskon leikeissä ja näköjään jotain ruokatahraakin löytyy etumuksesta.

Nyt onkin sitten propleemana mitä näille tekisin?
Tietenkin haluan puvut säilyttää, mutta en haluaisi jemmata niitä mihinkään kaapin perälle. Päällimmäisenä ajatuksena olisi koota puvuista ja tossuista joku vitriinitaulu. Toisaalta sitten tuo pinkki on niin kirkas ja hallitseva väri etten jaksaisi sitä katsella esim. makkarin muuten hopea-mustassa ympäristössä. Mietinkin eilen josko värjäisin tuon tyllipuvun? Mahtaako tuon tyllin värjääminen edes onnistua? Vai kestääkö tuo tylli hyvänä edes pesua? Pesuohjeen mukaan tuon saisi kuitenkin 40 asteeseen lykätä. Löytyykö kokemusta tai tietoa? Vai onko parempia ideoita pukujen kohtaloksi?

Nään jo ajatuksissani ihanan Black Swan henkisen taulun seinällä, enää tarvitsisi se toteutus...5 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Voi ei! Noi on ihania! Mä olen voimistellut lapsuudessa, mutta joudun lopettamaan, kun menestystä rupesi tulemaan niin paljon, ettei aika enää riittänyt, kun matkat oli kohtalaisen pitkiä. Osa mun puvuista tuhoutui tulipalossa, mutta pitääkin mennä tonkimaan vanhemmille josko joku puku olisi selvinnyt. Mulla on nimittäin yksi seinä joka kaipaisi jotain... Ihan mitä vaan... (Niin kopioin sun idean jos omia pukuja löytyy vielä ;) )

littleB kirjoitti...

Voi sun pukujen kohtaloa :( Toivottavasti löydät vielä jonkun selvinneen!
On näillä kyllä ihan hirmuisen iso tunnearvo, jotenkin varsinkin nyt ku olen aloittanut tanssimisen uudestaan :)

Nino kirjoitti...

Tulipa mieleen sellainen jutska, että jos ostais pienen palan tylliä ja tekisi testi värjäyksen, niin ei tarvis tuota ihanaista käyttää koekappaleena.

littleB kirjoitti...

Joo se voi olla et niin täytyy tehdä. En tosin tiiä onko toi puvun tylli vielä jotenkin tärkätty et pysyy tolleen kuosissa ja jos on, niin miten se vaikuttaa tohon värjäys/pesuasiaan. Täytyy ehkä soittaa Piruetille ja kysyä ohjeita :) Ostin puvun teiltä vuonna 88, miten tätä pestään?

Nino kirjoitti...

Vois puhelu aiheuttaa vähän hilpeyttä, mutta luulisi, että vastauksen kysymykseen saat kuitenkin.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review