18 heinäkuuta 2012

Viaplay buzzattavana

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 18.17


Jee! Sain tänään tiedon että pääsin mukaan uuteen Buzzador-kampanjaan! Tällä kertaa pääsen katselemaan TV-sarjoja ja leffoja Viaplay verkkopalvelun kautta kahden kuukauden ajan.

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Tällä kertaa ei siis kyseessä olekaan tuotteet vaan tämä palvelu jota pääsen testaamaan ja kerron sitten teille blogissa siitä käyttökokemuksiani. Sovellus toimii myös iPadilla ja iPhonella ja kulkee näin mukanakin. Siistiä!

Viaplay tarjoaa nyt myös kaikille ilmaisen kuukauden tutustumisen TV ja leffapakettiin. Käykäähän tutustumassa tarjontaan osoitteessa Viaplay.fi

Mulla taitaa olla tänää illalla luvassa mangosorbettia ja hömppää Eat Pray Loven muodossa :)Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.


2 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Mulle tuli kanssa viesti tuosta, mutta en ole omppututtöjä niin jouduin passaamaan. :( Toivottavsti on hyvä palvelu.
P.S. Mun on pakko ostaa viikonloppuna mangosorbettia, kun olet hehkuttanu sitä niin paljon. :)

littleB kirjoitti...

Mäkin luulin et tuo toimis vaan iPadilla mut toimiikin myös PC:llä. Äsken kattelin ekan leffan, piirretyn Itse ilkimys, oli hyvä :)
Ja mangosorbetti on kyllä kaiken hehkuttamisen arvosta! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review