20 heinäkuuta 2012

Mun tytöt

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 22.29

Olipas taas kiva pävä!
On kyllä ihan parasta omistaa näin ihania ja rakkaita ystäviä kuin mulla on. Kävin just syömässä rakkaitten tyttösteni kanssa, paikalla oli meitä piiiitkän pitkän historian ystävyksiä viisi ja kaksi mulle vieraampaa tyttöä. Oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa ja tutustua uusiinkin tyyppeihin. Syötiin ihanaa ruokaa (ja paljon!) ja naurettiin vedet silmissä ja mahat kippurassa. 

Kävelin just läpi kesäisen kaupungin ilta-auringon paistaessa Amarillosta bussille ja tuntui vähän kuin olisin lentänyt. Just nyt ei voisi tuntua onnellisemmalta. Voi kumpa olisi mahdollista viettää enemmän aikaa yhdessä! 
Mutta mulla on mun tytöt aina sydämessä vaikkei niin usein aina nähtäiskään.

Love you all <3


Kuva we<3it

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review