17 heinäkuuta 2012

Kenkähaaste

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.00
Ihana Hanna lykkäsi minulle kenkäaiheisen haasteen.
Tässäpä tulee minun vastauksia kenkäaiheisiin kysymyksiin!

1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä? 


Viimeisimmät kenkäni ovat Spartoosta tilatut kirkkaanpunaiset Converset.

2. Lempiparisi, väri, koko?
Tällä hetkellä ei taida olla yhtä lempparia. Converseihin olen nyt tänä kesänä hullaantunut erityisesti niiden mukavuuden takia. Koon 35 Converseni saan vieläpä ostettua lasten hintaan! Normaalisti kokoni on 35-36 mallista riippuen.


 Myös Benettonin blingbling-balleriinat ovat olleet kovassa käytössä.3. Onko jokin kenkämalli jota inhoat?
Ehkä kaikenlaisille kengille on oma paikkansa ja käyttäjänsäkin. Mä en vaan ymmärrä noita kummallisia Lady Gaga-kenkiä, oon liian vanha ja mukavuudenhalunen :)


Kuva: Guo Pei

4. Kuinka paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä? 
Enpä paljoa. Mun elämäntehtävänihän on löytää hauskoja kenkiä mahdollisimman halvalla! Sen verran nirso olen kuitenkin, että kirppareilta tai muuten käytettynä en kenkiäni osta. Seisomatyöläisenä työkenkiin on nykysin pakko sijoittaa enemmän kuin haluaisi.


Ehkä satanen olisi se maaginen raja, ja silloinkin kyseessä täytyisi olla jotain todella spesiaalia.
Jos tulot olisivat isommat kuin menot, saattaisi olla että kengät olisi juurikin yksi rahanmenon kohde isommassa määrin kuin nyt.5. Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?
Kyllästymiseen saakka? Viime kesänä kävelin kuitenkin puhki varmaan ensimmäiset kengät elämässäni. Täydellisen mukavat jokapaikan avokkaat alkoivat olla kannasta niin loppuun kävellyt, että sateisena päivänä vesi tuli sisään.

6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?
No miksipä ei.7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta? 
Sopivan kokoisilla! Avokkaat, baltsut, tennarit... Vielä tähän päivään mennessä en ole löytänyt itselleni täydellisiä tai edes mukavia korkkareita. Jo se, että jalka on pieni ja kapea asettaa omat haasteensa. Tämä yhdistettynä siihen ettei jalka yksinkertaisesti taivu kaikkiin korkeisiin kenkiin tekee hommasta aika tuskaista.8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia tai kenkiä?
Ilman sukkia kyllä, mutta enpä juuri koskaan ilman kenkiä.

9. Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit? 
Ottaisin jotkut upeat ja ennen kaikkea sopivat korkkarit.

 Olen niin neuroottinen että varmasti ökykalliit kengät seisoisi kaapissa kun en voisi pitää niitä pilaamisen tai rikkoutumisen pelossa mutta ehkä unelmieni kengät olisivat kuitenkin jotain muuta kuin Spiritiä ja H&M:ää ;)


Kengistään pääsevät kertomaan seuraavaksi:


Acata
Joanna
Maria
Milma
Irina
Jonanna
Image

8 kommenttia:

Milma kirjoitti...

Kiitos haasteesta :) Kenkiä mulla ainakin riittää :D

Pinkki työhuone kirjoitti...

Kivaa, kiitos haasteesta! :) Nyt iskee valinnanvaikeus, että mitkä kengät pääsevät esittelyyn tähän haasteeseen! :D Taidan jättää tämän haasteen tekemisen siihen, kun tullaan Ranskasta. Jospa nimittäin sattuisi ilmestyä lisää ihanuuksia kenkäkokoelmaan reissulla... :)

IMAGE black and white kirjoitti...

Kiitos muru. <3 Tartun ilomielin kenkulihaasteeseen. :)

Pepper kirjoitti...

Heippa,
Tulin vastavierailulle blogiisi ja jo blogin ulkoasu on niin syötävän herrrkullinen että jään kuulolle. Hah, mä en ole koskaan oikeastaan ajatellut olevani kekäfriikki, mutta just yksi päivä totesin että niitä vaan on siunaantunut niin hel**tin monta paria :D

littleB kirjoitti...

Jee! Tervetuloa vaan! :)

nooruska kirjoitti...

oho aika pieni jalka, voit varmaan shoppailla lasten kenkiä? ne kun ovat useammiten niin hienoja.

täytyypi tunnustaa, että meikä on pikkuhiljaa alkanut vannomaan eccojen nimeen kun ovat jopa hyvännäköisiä nykyään... niin se menee ei enää kirppiskenkiä tai muita hömpötyksiä vaan sopivasti korkoa ja kunnon nahkakengät – jalat kiittäävät!

(poikkeuksena tietty conssit, ne vaan toimii!)

Hanna ★ kirjoitti...

Kiitokset haasteen vastaanottamisesta. Jos minäkin vastaisin nyt tähän olisi minunkin viimeisin kenkäostokseni Converset :)

littleB kirjoitti...

nooruska: Kyllä joo, balleriinoista parhaat löytyy lasten osastolta. Sen sijaan sandaaleiden ja muiden kevyiden kenkien löytäminen onkin aika vaikeaa kun ei oikein lasten sandaalimuoti innosta :) Tai miksei sitä tietty vois ostaa jotain Salama McQueen sandaaleita :D

Hanna: Oijoi!! Millaset ostit?

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review