15 kesäkuuta 2012

Viikon varrella ostoskoriin eksynyttä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.00
Viikko aikaa vielä tilipäivään ja tili se jo kumisee tyhjyyttään. Muutama juttu on ollut tälläkin viikolla pakko kuitenkin ostaa.
No oikeastaan tätä sälekaihdinten puhdistajaa lähdin varta vasten Jyskistä hakemaan. On pitänyt tuollainen ostaa jo vuosikaudet, mutta jotenkin se on aina unohtunut. (Ja muistunut jotenkin mieleen aina ikkunoita pestessä...) Nyt pääsee sitten viikonloppuna pesemään ikkunoita ja pölyt kaihtimista lähtee, jos vaikka tämän kokeilu sais innostettua mut pesemään kaikki ikkunat. Kätevän oloinen vekotin.

Parvekkeen ovessa on vielä tuollainen päälle asennettu kaihdin, joka on TODELLA puhdistuksen tarpeessa. Muissa ikkunoissa onneksi kaihtimet sentään ovat ikkunoiden sisällä.

Ja kaupoissa kiertely bussia odotellessa pitäis niin kieltää multa... Aina löytyy jotain mitä ilman ei voi muka elää. Kuten nyt tämä Yves Rocherin suihkugeeli, ihanan hedelmäinen ja pirteä tuoksu pullosta nuuhkimalla. Mutta kuinkas ollakaan, käytössä tämä ei tuoksukaan sitten yhtään miltään. Minä, tuoksujen rakastaja ostin liian hajuttoman tuotteen, virheostos siis. No, eipä ollut virheellä onneksi paljoa hintaa kun muistaakseni 1,90€ tuo maksoi. Joskus sitä tarjoushaukkakin erehtyy :)

 Tänään työpäivä alkaakin torilla kahvitellen kun juhlimme työkaverin eläkkeelle siirtymistä. Juhlakalulle on järjestetty ohjelmaa koko päivän ajaksi hemmotteluineen kaikkineen ja illalla kokoonnumme porukalla vielä syömään yhteen lempiravintoloistani. Kiva päivä tiedossa siis, tai no ainakin ruoka on hyvää. Nam.

Ihanaista alkavaa viikonloppua, mun viikkis alkaa kylläkin perinteisesti vasta huomisen työvuoron jälkeen! Se ois viikon päästä jo juhannuskin, ohoh!


5 kommenttia:

Irina kirjoitti...

Hih, mä olin monesti ihan studiossa asti Härdelli-aikoihin ;)

littleB kirjoitti...

Mitä mitä mitä...?

Irina kirjoitti...

Joo, olin siellä muutamaan otteeseen työharjoittelussa ja sitä kautta sitten aukesi erilaisia mahdollisuuksia. :)

littleB kirjoitti...

Oijoiiiii! :)

Piia kirjoitti...

Hih, meidän äitillä oli tuollainen sälekaihdin-härveli jo joskus 80-luvulla, jotkut asiat ne ei muutu vaikka tekniikka kehittyy ;) Mulla ei tuommoista ole, imurilla ja huiskalla koittanut pärjätä. Tosin ennen tätä asuntoa ei vuosikausiin ole kaihtimia ollutkaan..

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review