18 kesäkuuta 2012

Kynsikoristeostoksia

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.30
Olen melkoisen merkkiuskollinen ainakin mitä tulee kynsitarvikkeisiin. Rakennegeeleinä käytänkin ihan 100% oman merkkini (LCN) geelejä. Värillisien ja glittergeelien sekä kynsikoristeiden osalta olen tehnyt varovaisia kokeiluja muihinkin tuotteisiin. Joku aika sitten projektina oli metsästää kaverin tuleviin hääkynsiin mustia timantteja ja uskaltauduin kokeilemaan tilausta jostain nettikaupasta. Kivat timantit ja muutakin kivaa uutta löytyikin Sanna Tara Nail artista. Firma vaikutti luotettavalta ja uskaltauduin tilaamaan vasten aikaisempia ennakkoluulojani. Ja se kyllä kannatti!

Olin ihan mielettömän tyytyväinen ostoksiini! Koristeet olivat edullisia ja toimitus äärimmäisen nopea ja maksikirjeenä saapunut paketti ei postikuluillakaan verottanut suuresti rahapussia.
Lisäksi yli 15€ ostoksesta sai kaupanpäällisiä. Minä sain kaupan päälle ostoksiini kaksi ihanaista hilepurkkia ja yhden purkin simpukkamurskaa. Melkoisen hyvät kaupanpäälliset vai mitä??

Kiekollinen erikokoisia mustia timantteja, kiekollinen erivärisiä timantteja, pakkaus kynsiteippejä ja tuollainen vaalean vihreä hile. Kaupan päälle tulivat tumman vihreä ja violetti hile sekä simpukkamurska. Tilasin testiin muutaman värillisen geelinkin, pastellisen keltaisen ja metallinhohtoisen lilan. Kumpa ehtisi pian testaamaan itselle noita!

Koristeteippejä, monessa eri värissä.

Tulevista hääkynsistä täytynee tehdä joku päivä testiversio myöskin. Luulempa että hyvin pian lähtee uusikin tilaus tuonne, olin niin tyytyväinen! Ja valikoimaa tuotteissa tuolla riittää niin omille kynsille kuin rakennekynsillekin niin koristeluun kuin käsien hoitoonkin. Käykäähän tsekkaamassa, tästä!
Suositteluni!


2 kommenttia:

Pinkki työhuone kirjoitti...

Ihania koristeita! Siis vau, teetkö itse kyntesi? Nostan hattua! :) Minulla oli pari vuotta rakennekynnet, mutta luovuin niistä joku aika sitten. Ehkä joskus taas... :) Itse kävin aina huollattamassa kynteni hoitolassa. Olen niin tumpelo mitä tulee kynsien lakkaamiseen, että olen suosiolla ulkoistanut sen homman. Tykkäisin kovasti lakata kynsiäni kaikilla ihanilla väreillä, mutta kun menee hermot aina niin äkkiä kun sivellin roiskauttaa lakkaa joka puolelle... :D

littleB kirjoitti...

Juup, olen kynsimuotoilija toiselta ammatiltani. Kauan kyllä kesti ennen kuin viitsin alkaa omat kynteni tekemään ja kyllähän se jonkun verran harjottelua vaati :) Nyt sitä tekee vasurilla (melkein) saman kuin oikeallakin kädellä. Hermojahan tuo vähän vaatii mutta ei sitten toisaalta viitsi maksaa siitä minkä voi tehdä itsekin :D Kyllä se harjoitus tekee mestarin siinä lakkailussakin :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review