19 huhtikuuta 2012

Veet Hair Minimising Body Moisturiser

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.00
Jotenkin sitä (ainakin tälläinen mainoksen uhri) odottaa, että nähdessään uutuustuotetta mainostettavan telkkarissa, että kyseisen firman nettisivuilta löytyisi lisätietoa tuotteesta. Mutta näköjään ei, ainakaan suomenkielisiltä sivuilta. 

Bongasin eilen Veetin karvankasvua vähentävän voiteen mainoksen telkkarissa, mutta suomenkielisille sivuille tämä uutuustuote ei ollut vielä eksynyt. No, ulkolaisilta sivuilta löytyi lyhykäinen info. Kiinnostaisi kyllä kokeilla tuo. En ole koskaan ollut karvanpoistotuotteiden käyttäjä, ne ovat aina olleet mun herkälle iholle vähän too much, mutta josko tuo voide ei olisi ihan yhtä tujua tavaraa. Näyttäisi löytyvän herkän ihonkin versio, liekö sitten Suomessa kumpikin myynnissä. Oletteko jo bonganneet kaupan hyllyltä tätä/näitä?Onko joku jopa ehtinyt kokeilemaan? Tai oletteko ylipäänsä tykästyneet karvankasvua vähentäviin tuotteisiin, dödöihin ja muihin?


Kuvat Veet

12 kommenttia:

Inanaa kirjoitti...

Siis miten ja mihin tätä olisi tarkoitus käyttää? Mikä tämä loppujen lopuksi on, vartalorasvako noin periaatteessa? Kiinnostaa kyllä!

littleB kirjoitti...

Tuolla firman nettisivuilla on tälläinen käyttö ohje: "For best results, apply daily after you shower to body, legs or areas where you want to remove hair less often.
Veet's Hair Minimising Moisturiser can be used after any hair removal method."
Tämä täytyy kyllä hakea testiin heti kun jostain löytyy :)

Inanaa kirjoitti...

Kyllähän tuota voisi kokeilla joskus! :)

littleB kirjoitti...

Kerrohan hintatietoja jos jostain bongailet tuota! :)

Kassuli kirjoitti...

Itsekin pohdiskelin tämän tuotteen ostamista, mutta ensin ajattelin vähän googletella arvioita. Pari ekaa linkkiä toivat paitsi tähän blogiin, myös erääseen toiseen, jossa testaaja totesi tuotteen olevan melkoista huuhaata: joo, karvat olivat hennompia/vaaleampia ahkeran rasvauksen jälkeen, mutta kivaa on se, että aivan "tavallinen" voide sai aikaan täysin saman tuloksen. Itse taidan jo tämän perusteella jättää ostamatta :)

Ja linkki siihen toiseen blogiin: http://www.abarefootgirl.com/2012/02/veet-hair-minimising-body-moisturiser.html

littleB kirjoitti...

Mä kävin hinnan tsekkaamassa ja päätin jäädä odottelemaan muitten testituloksia, mutta eipä ole näkynyt... Voi olla että jää testimättä kyllä tämä.

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen nyt testannut tuotetta viikon ja on selkeä ero karvan takaisin kasvussa. Ajoin sääret viime lauantaina ja normaalisti häiritsevä sänki olisi ollut jo maanantaina. Nyt on jo perjantai ja vielä kehtaa liikkua lyhyissä shortseissa!

littleB kirjoitti...

Ohoh! Noinkohan täytyy kuitenkin tämä hakea testiin... Miltä voide tuntui käytössä? Uskaltaako tälläinen allergikko kokeilla?

Essi kirjoitti...

En tiiä ootko jo ehtinyt tota tuotetta kokeilla, mutta vastaan nyt ton anonyymin puolesta tohon, mille voide tuntuu käytössä. Eli itelläni on kans suht herkkä iho, joka yleensä ärtyy kaikista vähänkin hajustetuista ym tuotteista, mutta tän kohdalla en oo huomannut minkäänlaista kirvelyä/polttelua. Tosi hyvin pystyy levittää just sheivatullekin iholle ja oon myös huomannut, että häiritsevän sängen kasvamiseen menee pidemmän aikaa. Suosittelen kokeilee! Ja tuoksu on mitä ihanin ainakin tossa herkän ihon versiossa (en oo kokeillut sitä toista). :-)

littleB kirjoitti...

Joo teinkin tästä vastikään uuden postauksen ja samankaltaisia havaintoja tein kuin säkin. Ei aiheuta mitään herkistelyä ja tosissaan sheivauksen väli on pidempi kuin ennen. Ja kosteuttaakin ihan hyvin. Kyllä tää kannatti ostaa! :)
http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/07/veet-hair-minimising-body-lotion.html

Anonyymi kirjoitti...

Olen itsekkin kiinnostunut kokeilemaan tätä tuotetta, mutta netistä ei löydy mistään tietoa mistä sitä sattuisi saamaan. Olisiko mitään kauppavikkejä että saisin minäkin kokeiluun?:)

littleB kirjoitti...

En ole nyt vähään aikaan tätä katsellut kauppojen hyllyltä, mutta viime kesänä ainakin löytyi ihan perus Sokokselta, Anttilasta, Prismasta, Citymarketista, Tokmannilta jne.. Toivottavasti jostain löydät! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review