07 huhtikuuta 2012

Sitäsuntätäjaheti-mania

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.00


Täällä on jollakulla meneillään taas kunnon sitäsuntätä-kausi, -intoilu ja -vimma. Olen viime aikoina etsinyt, löytänyt ja lueskellut paljon uusia mielenkiintoisia blogeja. Tuntuu että käyn koko ajan ylikierroksilla, niin etten malta kunnolla penkissä pysyä kun koko ajan löytyy kaikkea uutta ja kivaa. Ja silti tekee mieli vaan löytää lisää. Samalla rattaat päässä pyörivät ideoita kehitellen ja tuntuu ettei vuorokaudessa vaan riitä tunnit kaiken tutkimiseen. Tingin mielummin nukkumisesta kuin kaiken kauniin ihailusta ja haaveilusta.Olen innostunut entistäkin enemmän kosmetiikasta, sisustusjutuista, huonekalujen tuunauksesta, rakentelusta, kasarijutuista, vaatteiden ompelusta ja tuunauksesta, piirtämisestä, kirppistelystä, leipomisesta, hyvästä ruuasta, valokuvaamisesta, viherkasveista, terveellisistä elämäntavoista... Olen inspiroitunut taitavista ihmisistä, kaikesta kauniista, yllättävästä, väreistä, valosta, puhtaasta, oudosta, vanhasta, uudesta... KAIKESTA!


Minäkin haluan tehdä ja osata, rakentaa ja valmistaa! Ihminen kaipaa tekemistä, kai jotain vastapainoa stressilleen. Mutta millä hiton aikaa mä kaiken tämän toteutan kun jo nyt kesäkuntoon -projektikin on jäissä ajanpuutteen vuoksi?

Dear Eki, meneekö tämä ohi itsestään vai onko tähän hoitoa?

kollaasien kuvat we<3it

3 kommenttia:

Inanaa kirjoitti...

Mulle iskee myös välillä kausia, että mä vain ahmin blogeja ja ihan kaikkea. Pää raksuttaa täysteholla koko ajan, kun joka paikassa on vaan kaikkea kaunista ja ihanaa. Sitten päätän, että hetken otan taukoa uusien blogien kahlaamisesta, kunnes taas huomaan seikkailevani eri blogien sivupalkeissa blogista toiseen. Tää on liian inspiroiva ympäristö, ei saa aivot lepoa hetkeäkään. ;)

Kustiida kirjoitti...

Niin tuttu tunne myös täällä, harmi vaan että ajanpuuute on täälläkin se ratkaiseva tekijä... Ihanaa pääsiäisen aikaa :))

littleB kirjoitti...

En sentään oo yksin tän intoiluni kanssa :D Hyvä hyvä!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review