30 huhtikuuta 2012

Kosmetiikkaa Jenkeistä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.00
Siskoni on lähdössä elokuussa työmatkalle New Yorkiin ja minä olen pyytänyt siskoa tuomaan itselleni sieltä joitain pieniä juttuja.


Uusi Urban Decayn Primer Potion nyt on ihan varmasti listalla. Tätä ilman en voi enää olla.Victoria's secretin kosmetiikka himottaa myös kovasti vaikken koskaan ole päässyt näihin tutustumaankaan. Varmaan lähtisi järki jos pääsisin noita tuoksuttelemaan ja ihastelemaan ihan livenä joskus. 


Puhumattakaan noista VS:n alusasuista, ai että!


Ehkä jotain hiustuotteitakin Tigiltä tai muulta merkiltä...?


Joku tuoksu, ehkäpä tämä Bossin Orange Sunset.


Vai jotain Juicy Couturea?


Kysymys kuuluukin, mitä kosmetiikkaa kannattaa Jenkeistä tuoda? Mikä on halvempaa? Mistä kannattaa ostaa? Mitä sellaista, mitä Suomesta ei saa? Vai ostaisitko ihan jotain muuta kuin kosmetiikkaa?

 Ostoslista ei voi olla kovin pitkä koska siskoraukka ei varmaan halua selkä vääränä mun ostoksia reissusta kantaa. Vielä kun pystyisin päättämään mitä haluaa, onneksi sentään on siihen elokuuhun aikaa pähkäillä. Kertokaahan siis vinkkejä!Kuvat: Victoria's secret, Tigi, Boss ja Google2 kommenttia:

Acata kirjoitti...

Oon niin kadekadekade sun siskolle - ja sulle myös, kun voit tehdä tilauksen. :) Hamstraan reissusta aina ihan hulluna kosmetiikkaa (kaikki ne euron markettituotteetkin on niin paljon eksoottisempia jossain muualla), toi Nyki ois aika taivas...

littleB kirjoitti...

Arvaa oonko mää kade :P Mulla oikeesti varmaan sumenis päässä siellä kaikkien ihanien purkkien keskellä :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review