14 huhtikuuta 2012

Ihana Madonna

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 21.43

Olen kuunnellut tänään Madonnan uusia biisejä ja taas harmittaa etten ole menossa rouvaa katsomaan seuraavallakaan Suomen vierailulla. Nyt Madonnan näkeminen on lisätty "to do, before I die"-listalle. En tiedä miksi herään aina näihin keikkoihin niin myöhään, että olisin sitten kuitenkin halunnut mennä ja sitten harmittaa... Onhan Madonna kuitenkin pitkäaikaisin ja ainut oikea idolini lapsuudesta saakka. Olen pienestä tytöstä alkaen ihaillut Madonnaa niin laulajana, tanssijana, pukeutujana, tyyli-ikonina, bisnesnaisena... Madonna jos joku on innostanut ja inspiroinut mua monellakin saralla koko ikäni. Ihana Madonna!Tästä biisistä tulee jotenkin sellanen "mä pystyn mihin vaan"-fiilis!
Ja hei, ketkukaapas ite 53-vuotiaana tohon malliin! Miten VOI näyttää noin hyvältä!!??
Jännät fibat tulee näitä kuunnellessa. Vähän sellanen olo nyt, et oisko nyt aika rueta toteuttaan omia unelmiaan ja haaveitaan. Ettei sitten tarvitsis vanhana katua ja miettiä mitä kaikkee olis halunnut tehdä mut se vaan jäi...


Kuva Google2 kommenttia:

maija kirjoitti...

Ite täytyy myöntää, että vähän petyin uusimpaan levyyn. Nuo biisit, jotka linkkasit ovat kyllä hyviä, mutta kokonaisuus tökkii. En myöskään ole menossa tällä kertaa hänen konserttiinsa, mutta kannattaa käydä ihmeessä vielä kun hän kiertelee!

littleB kirjoitti...

Juu ite jumiutuin kuuntelemaan lähinnä noita kahta biisiä, joten kokonaiskuvaa en oikeen levystä vielä ehtinyt muodostaa. Kyllä keikalle on vielä päästävä! Kattelin Youtubesta myös Madonnan Superbowlin halftime showta ja oli kyllä upea, huh!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review