09 huhtikuuta 2012

Because I'm worth it!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.00

Nyt se on sitten tilattu. Uusi kamera! 
Pitkällisen pohdinnan ja laskelmien jälkeen kamera on tilattu nyt osamaksulla ja on ikiomani vuoden päästä. (Netanttila on ystävä.) Raivostuttaa tää ainainen penninvenyttäminen ja osamaksulla ostelu, mutta eipä musta ole säästämään sen kummemmin, se on vuosien saatossa todettu. Jos jotain isompaa on saatava, se on ostettava osamaksulla. Hyväpalkkainen työ on haave vaan eikä prinssi rikas uljas valkoisine ratsuineenkaan ole vielä tänne eksynyt. Tällä hetkellä on onneksi ihan hyvä tilanne noiden osamaksujen ja laskujen kanssa, joten uskalsin tämän tilata. 


Tupakan polton lopettamisen jälkeen olen antanutkin itselleni armoa enemmän näissä ostoksissa. Jos oikeasti jotain tarvitsen ja haluan, sen ostan, koska ajattelen että olen sen ansainnut. En ole sen kummemmin pystynyt säästämään rahaa jemmaan polttamisen lopettamisen jälkeen, mutta kyllähän sitä pitäisi olla säästynyt melkoiset summat. Mielummin laitan vähät rahat johonkin tarpeelliseen ja pysyvään kuin tupakkaan. Olkoot tämä nyt sitten palkinto itselleni kahden vuoden savuttomuudesta. 
Because I'm worth it!

Kuvat Google.

2 kommenttia:

Inanaa kirjoitti...

Osamaksu on tuttu juttu täälläkin. :/ Mut kun pitää homman hanskassa eikä hukkaa hanskoja, niin kai se siitä. ;)

p.s. ottaisitko pliis noi kamalat sanavahvistukset pois päältä, noi on ihan järkkyjä. Välillä tekee mieli jättää kommentoimatta, kun noihin törmää. :)

littleB kirjoitti...

Kokeillaan osaanko :) Alkuun mun blogiin ei pystynyt kommentoimaan ollenkaan ja kun sain sen vihdoin toimimaan en uskaltanut enää räpeltää enempää... Katotaan miten nyt käy ;)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review