31 maaliskuuta 2012

Sallittuja suklaaherkkuja

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 17.49
Onni on kasa luonnostekstejä jemmassa... Näin kipeänä ei oikein ajatus kulje, ja suurin osa ajasta meneekin nukkuessa. 15 tunnin yöunien jälkeen jaksaa hetken olla pystyssä ja sitten on taas mentävä köllimään. Joten onneksi oli valmiiksi odottelemassa tämä suklaajuttu yhdeltä viikonlopulta jolloin ostin viikonloppuherkut Ekolosta.Ombarin raakasuklaista luin juttuja jostain blogista, en kyllä kuolemaksenikaan muista mistä... Etenkin tätä kookoksen makua kehuttiin parhaana suklaana ever ja sanottiin sen maistuvan aivan Kindersuklaalta. Minäpä siis kuola suupielistä valuen metsästämään tätä ja Ekolosta sitä löytyikin. Vähän pettymys oli, että levy olikin ihan patukan kokoinen, ainoastaan 38g ja hinta melkein 3 euroa... huhhuh! Kallista on tämä ruokarajoitteisen herkuttelu!


No joo, tälläisen Kinder-friikin mielestä maku häviää Kinderille kyllä ihan 6-0, mutta ihan syötävää tämä oli, ja terveellistäkin tietysti :) Oli mun makuun aika tuhtia tavaraa joten ei montaa palaa tule kyllä syötyä kerralla. Tällä hetkellä tuntuu että voisin antaa käteni yhdestä Kinderistä, sitä paitsi niistä saisi vielä nyt Barbababa-hahmoja! En kestä!
Lisätietoa suklaasta Ekolon sivuilta.

Toisena herkkuna mukaan lähti hauskan näköinen seeprapatukka. 


Meidän allergiatyyppien ihan oma suklaa, ei sisällä mitään allergisoivaa. Tämä maistui mun suuhun enemmän oikealta suklaalta, siis maku oli lähempänä maitosuklaata jota niin kovasti kaipaan. Sisällä oli pienenpieniä mansikkahippusia, nams! Patukan hintaa en nyt millään muista, mutta se oli siedettävämpi kuin Ombarin.
Lisätietoa Zebra-patukoista.

Mikä on sinun oma suklaasuosikkisi?


1 kommenttia:

Jenniemi kirjoitti...

Kinderit (ja fazerin marianne maitosuklaa) on kyllä ainoota suklaata mistä tykkään. Oon ehkä niin epänainen kun en suklaata yleensä himoitse. Tuota vois melkeen maistaa!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review