25 maaliskuuta 2012

Hyvä ruoka, parempi mieli

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.30


Eilen hautajaisten jälkeen illalla kävimme vielä perheen kanssa syömässä Haraldissa. Muille paikka olikin jo entuudestaan tuttu, mutta mulla vierailu viikinkiravintolassa oli ihan eka. Raskaan päivän jälkeen oli kiva vielä hengailla oman perheen kanssa tunnelmallisessa paikassa ja mielikin parani vähän. 

Vähän tälläisen ruokavalion kanssa jännittää aina ulkona syöminen, mutta Haraldissa oli kyllä oikein hyvä palvelu tämän suhteen. Härän pihviä Tilda Tulikouran kyökistä muokattiin ruokavaliooni soveltuvaksi, samoin keittiö räätälöi jälkiruuan minulle. Ihan huippu ystävällinen palvelu, ihana miljöö ja ruoka aivan täydellistä. Kiitokset Haraldille!Kuvat lainattu Haraldilta.

2 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Onpas annokset laitettu kivasti esille=) Täytyy käydä joskus kokeilemassa Haraldia! Osaatkohan sanoa, onko sinne mahdollista mennä vauvan kanssa syömään?

littleB kirjoitti...

Luulen että riippuu aika paljon päivästä ja ajankohdasta milloin menee. Me oltiin lauantai-iltana joten oli kovaäänisiä seurueita illanvietossa ja ravintola oli ihan täynnä joten oli meluakin. En kyllä osannut sillä silmällä katsella että oliko siellä syöttötuoleja tms. Oon kuuullu paljon hyvää myös Haraldin lounaasta, sen meinaan itse käydä testaamassa myös joskus.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review