25 helmikuuta 2012

Yäk, eteisessäni on harmaat saappaat!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 19.34

Kuinkahan mones kerta tämä oli kun näin käy... Joku asia, tavara tai mikä milloinkin tuntuu ensiajatuksena  oudolta, hirveältä tai kerrassaan kammottavalta. "HYI!" "No en varmaan haksahda tähän villitykseen!" "Hirveet!", olen kuullut itseni sanovan. Sitten kuluu aikaa, joskus viikkoja, joskus se vaatii jopa vuosia, kunnes jonakin päivänä kannan kotiini tuon aiemmin halveksumani tavaran. Päätöstä helpottaa usein vielä se, että tuote sattuu olemaan vielä alessa.

Tässä yhtenä päivänä mukaani lähti Spiritistä nämä hirveänä pitämäni harmaat tekonahkaiset saappaat. Ylipäänsä minusta harmaa tekonahka ja jopa oikea nahkakin näytti vielä hetki sitten järkyttävän kasarilta, mutta nyt yhtäkkiä sitten eteisessäni töröttävät nämä saappaat ja olempa hypistellyt harmaita laukkujakin viime aikoina.

Mietin että olivatko nämä nyt sitten tarpeeksi järkyttävät ollakseen jo siistit vai huumaannuinko vaan halvasta hinnasta. Mutta kyllä näille nyt kassikin täytyy kaveriksi saada!

Mitä mieltä olette, onko ok kääntää kelkkansa?

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

On todellakin ok kääntää kelkkansa, sitä sattuu meille kaikille! :D Ite oon karsastanut Converseja aina, koska "kaikilla on sellaiset" ja "niissä värillisissä ne valkoiset kärjet näyttää tosi tyhmältä". KUNNES viime kesän lopulla aloinkin himoitsemaan kyseisiä kenkiä. Näin vilaukselta liikkuvan auton ikkunasta (minä autossa, tyttö kadulla) yhdellä tytöllä kivat limet Converset, ja töissä yhdellä kollegalla on tosi siistit Batman-Converset. Ja valkoisten (ehkä kuviollisten?) Conversejen kanssa ei tulisi kärki-ongelmaakaan. Kuinka tää tapahtui??

littleB kirjoitti...

Mulla oli Conssien kans vähän sama, mut jotenkin se mieli muuttuikin ja nyt voisin ottaa parin vaikka jokaisessa värissä! Aivan ihanat kengät <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review