11 helmikuuta 2012

I love... Mango & papaya

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 21.55

Epäilen että maailman täydellisin vartalovoi on löytynyt. Bongasin Sokokselta muutama viikko sitten minulle ennestään tuntemattoman I love... kosmetiikkasarjan. Sarjasta löytyy vartalovoi, suihkugeeli, kylpyvaahto, huulirasva, käsivoide ja vartalovoide kaikkiaan kuudessa erilaisessa tuoksussa. Tuoksut ovat tämän testiin ottamani mango&papayan lisäksi: blueberry & smoothie, coconut & cream, raspberry & blackberry, strawberries & milkshake ja vanilla & ice cream.
En muista oliko näitä kaikkia saatavilla Sokokselta, mutta kaipasin pakkaspäivään jotain mahdollisimman kesäistä ja raikasta tuoksua, ja tämä kyllä oli juuri sitä! Kaikki kyllä tuoksuivat aivan jumalaisen hyvälle ja vain yhden ostaminen olikin melkoinen saavutus. Purkin hinta 4,90€ ei kuitenkaan aiheuttanut taloudellista katastrofia ja saattaa olla, että tulevaisuudessa mukaan tarttuu muitakin sarjan tuotteita.
Tälläisen pakkasen näännyttämän korppuihon kosteutukseen ei ihan tämänkään teho riitä, mutta kevättä kohti mentäessä varmasti. Aivan ihana kermaisen pehmeä koostumus ja syötävän ihana tuoksu joka tuntuu iholla vielä seuraavanakin päivänä.

Ahh, love it!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania ovat nuo i love tuotteet.Olen kylläkin kokeillut vain vesimeloni vartalovoidetta,sellaista kevyt versiota,mutta tuoksu on tosi herkullinen ja ei kyllä jätä ihoa tahmeaksi.Mutta saisikohan näitä tilattua mistään suomalaisesta verkkokaupasta?

littleB kirjoitti...

Empä kyllä osaa sanoa! Katsoin, niin Sokoksen verkkokaupasta ei ainakaan saa, enkä tiedä sitten myykö tätä merkkiä joku muu. Täytyy pitää silmät ja korvat auki!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review